Vrijdag eind van de middag, de eerste hutkoffers rollen het landgoed de nieuwe erf binnen. Binnen no time werd de zolder omgetoverd tot een waar weeshuis vol bedden. Met andere woorden, veel te veel spullen én het bleek dat nog niet iedereen geleerd heeft hoe je een bed op moet maken. Beneden werd de bar alvast aangevuld en de laatkomers (de ijdeltuitjes onder ons) vielen nog even binnen. De tafel is gedekt en freten maar! Een goeie bodem voor onze pubquiz van vanavond. De shotjes werden ingeschonken, de spelletjes vlogen rond je oren en ons eigen café was geopend. De nacht verliep niet geheel vlekkeloos... zo is de nieuwste goal celebration gecreëerd, genaamd: de kromowidjojo! En werden de roeiboten uitgegooid. Natuurlijk kan een potje voetbal niet ontbreken, misschien volgende keer de achtertuin proberen ipv op de bar. K3, Atje voor de sfeer en bubbelbad. Tijd voor een stoelendans! Niet alle kontjes pasten in de stoeltjes maar Lisa en Janelle jullie waren een verdiende winnaar! 

 

Inmiddels werden de biertjes ingeruild voor een alcohol percentage van boven de leeftijd van onze lieve Lonny. Dat kan maar 1 ding betekenen. Kotsen is winnen! En jawel! Er waren dan ook winnaars! ?
Toch ging een thuisbezorgd pizza er nog wel in! 2 uur wachten en binnen 5 minuten was alles op. Goeie snack voor het slapen gaan! Onze villa heeft een paar trappen waar je nek op breken geen prestatie is, maar iedereen heeft het gehaald. De rijdende wasmand was nog een attractie en Aladin ging op het matras zoef naar beneden. Onze goat whisper was ook in haar element. Op de zolder is er een heus bos omgekapt door Kaylee en de nachtrust was dan ook beperkt.

Met de nodige opstartproblemen zaterdag werd de ellende en schade van de afgelopen nacht uitvoerig besproken. De Jumbo moest nog bezocht worden... want je raad het al... de koelkasten waren empty, oeps. ‘s-Middags stonden we weer fris en fruitig in de natuur. Tijd voor een echte winterse 6-kamp. De teams werden in 2’en verdeeld en de strijd was los. Tijdens het Boogschieten en vuur maken verschenen de echte robinsons. De ‘ruiters’ waren dan ook de terechte winnaars en er werd naar gelegenheid nog maar een flesje champagne genuttigd. Terug in onze luxe villa met pottenhut. Vanavond staat er een heuse 30 seconds competitie te wachten en zal ook de ‘gouden schoen’ uitgereikt worden aan de bestel speelster van het afgelopen jaar. Het was een spannende telling en uiteindelijk zijn er dan ook 2 winnaars. Onze kutkeeper en captain grasmaaier zijn in de prijzen gevallen. Onder het genot van een donut, chocoladekoekjes en volle zakken chips spelen we het weerwolven spel. Het is maar goed dat onze Anne db. niet zo fanatiek is tijdens het voetballen als tijdens het spel anders waren er wel wat rode kaarten op haar naam geschreven en burgers vermoord. Joyce took the lead, burgemeester Franse zat helemaal in haar rol en de weerwolven werden ontmaskerd. De zwakste schakels werden vermoord. Game over! Voedertijd!

S’avonds werden de taxi’s besteld en werd Tilburg city onveilig gemaakt. Alleen de harde kern was nog over en de motivatie om er een bende van te maken was groot. Aniek wist de weg, en dat hebben we geweten. De gemiddelde leeftijd in café Brandpunt lag gelijk aan het aantal punten wat wij op de ranglijst hebben staan. Romy zat aan de witte trojka, ook wel wodka genoemd. De kromowidjojo werd keurig op het regenboog zebrapad uitgevoerd door Lonny. Geen karaoke, geen gayplaza, wél katers de volgende dag. Naarmate de avond vorderden werden de oogjes dan ook kleiner en de slokjes wat minder. Er word nog een mcpizza genuttigd door Janelle en Kaylee en we zijn vreemd gegaan met een andere taxi chauf. Je begrijpt het wel, zondagochtend was er dan eentje om snel te vergeten. Onze villa ziet er weer top uit, én er was maar één woman of the weekend: Anne van Diemen, bedankt!!

Op naar huis ! Houdoe en bedankt !

Dit verslag werd mede mogelijk gemaakt door Aniek van Iwaarden en Romy Boxelaar

8422A141 7781 4FCB 8F25 ACA275A9AC45
DC4BA8BF F2A7 4B9E A485 D00EF1E7D3F414313238 43D0 4D2D 9D9A 08A567BC16225859AC4A 1F70 48F6 A881 355A68FF50976ACCC6EE B7CC 40E9 BDCF 29BF1EC7022DD24B22F1 048F 401F A454 8763CDEDB0714EA8D370 A391 472F A65A 2306623ED0A8

Aanvullende gegevens