Deze week hadden de jongens en meiden van jo11-2 een drukke week. Nadat ze vorige week zaterdag pupillenteam van de week waren en ze met de spelers van het eerste het veld op mochten lopen stond er voor maandag een training op het programma en op donderdag en zaterdag een competitiewedstrijd.

Nadat maandag de ietwat rumoerige training was afgelopen wisten de trainers zeker dat er een weersverandering zat aan te komen. De trainers hebben geprobeerd uit te leggen om meer op je positie te voetballen en meer proberen samen te spelen.

Donderdagavond stond de competitiewedstrijd tegen Heinkenszand op het programma. De jongens en meiden waren er klaar voor en wij begonnen gelijk goed te voetballen en kregen verschillende kansen maar de bal wilde er nog even niet in. Fabian was de eerste helft onze doelman en wist netjes de nul te houden. Wij scoorden de eerst helft 5x (Mare 1x en Gio 4x).

De 2de helft was er een keeperswissel, Gio die al 4 x gescoord had mocht deze keer ons doel verdedigen. Gelijk na de aftrap waren onze sterspelers op zoek naar nog meer doelpunten. Omdat ze goed op hun positie speelden en netjes samen speelden kwamen de doelpunten vanzelf. De doelpunten werden in de 2de helft gemaakt door Luka 2x, Sem 3x, Joy 1x en Jens 1x. Heinkenszand kwam na een goede aanval ook aan hun verdiende doelpunt waardoor deze wedstrijd een eindstand kreeg van 12-1.

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen ’s-Heer Arendskerke op het programma. ’s-Heer Arendskerke is ook goed aan de competitie begonnen en hadden ook nog geen verlies punten. Er was een trainer die een tactisch plan had om deze wedstrijd ook te winnen (wil die trainer zijn naam niet noemen maar het is blauwe vogel uit Sesamstraat). Deze wedstrijd begonnen wij met Owen op de goal. Apollo begon gelijk goed aan de wedstrijd en wisten na mooie combinaties en goed positiespel dan ook te gaan rusten met een voorsprong van 1-3. In de rust wederom een keeperswissel, deze keer mocht Mare ons doel verdedigen. De 2de helft scoorden onze jongens en meiden er nog 6 bij waardoor de eindstand 3-9 werd. De doelpuntenmakers waren deze wedstrijd Joy 1x, Sem 1x, Owen 1x en Gio 6x.

Kortom: wij hebben na deze week 21 doelpunten voor en 4 doelpunten tegen en dit met 4 verschillende keepers, misschien komt dit ook wel door het zeer goed verdedigen van Owen, Hugo en Mads.

 

Aanvullende gegevens