Teamfoto JO10 seizoen 2019 2020 

Boven van links naar rechts:
Lisette Kloosterman ( trainer/leider), Joey Hubers (trainer ), Marije Schrijver (leider )

Midden van links naar rechts:
Sten Meerhof, Kiyano Roosberg, Aaron Boonman

Onder van links naar rechts:

Sepp Schrijver, Mauro de Kok, Wout den Dekker, Iwan van Gilst, Sam Kloosterman

Een druilerige dag waarbij de spelers van de JO10 weer vol goede moed het veld bij Kloetinge betreden. We missen Kiyano vandaag, hij is ziek helaas!

De jongens van Kloetinge zijn al bezig met de warming-up en als ook onze boys warm gelopen zijn en ingespeeld, start de wedstrijd. Er zijn geen wissels waardoor iedereen lekker in de wedstrijd blijft zitten.


Sam bijt zich direct vast in het spel en racet door het veld waarbij hij binnen no-time de 0-1 er hard inknalt! Dat is een lekkere binnenkomer Sam! De tegenpartij stuift direct in volle aanval als antwoord op het doel van Wout af maar Sten tikt de bal op tijd weg. Lekker bezig Stennie! Het is een heen en weer spel waarbij de samenwerking bij Apollo foutloos is! Een geweldige voorzet van Iwan zorgt ervoor dat Mauro de 0-2 binnenschiet, klasse boys! 

Bekernieuws JO10-1

Na gewonnen te hebben bij Patrijzen en DWO‘15 is er gelijk gespeeld tegen vv ‘s-Heer Arendskerke in de strijd om de beker.

Ook ‘s-Heer Arendskerke wist twee keer te winnen en één keer gelijk te spelen.

Na een paar weken in spanning gewacht te hebben zijn de jongens van JO10-1 op doelsaldo door in de beker.

Op naar Oostburg 19 oktober!

In tegenstelling tot voorgaande weken staan onze boys (en wij als toeschouwers..) in de regen ipv in een lekker zonnetje hier in Koudekerke.

Maar niet getreurd,  iedereen heeft zin in deze wedstrijd tegen VCK! 

De coaches Marije en Lisette geven de laatste aanwijzingen en een  peptalk voor de jongens van de JO-10 en de wedstrijd gaat van start. 

Al heel snel scoort Mauro de 0-1 na een geplaatste voorzet van Sepp, dat is een lekker begin! VCK heeft een paar grote stoere meiden in het team die hard bikkelen voor balbezit, gelukkig staat Kiyano zijn mannetje en weet hij samen met Aaron al vroeg in de wedstrijd de ballen netjes weg te spelen. Als Mauro de bal dan weer goed op zijn voet krijgt, scoort hij de  0-2 en kort daarna vliegt de 0-3 binnen door Iwan! Wauw, Apollo laat weer zien wat ze kunnen. 

Vandaag staat voor de jongens van  JO10 DWO op het programma. Vol goede moed vertrekken we richting Driewegen waar er in een heerlijk zonnetje gestart wordt met de warming-up. We missen Aaron deze wedstrijd, hij doet mee met de JO11, zo helpen we elkaar een beetje uit de brand! 

De wedstrijd start direct in een up-tempo! De jongens en meisjes van DWO komen met vliegende vaart binnen waar Apollo prima op inspeelt. Er wordt gestreden, geploeterd en gebikkeld! De kansen gaan gelijk op. Sten blokt een bal, speelt Sepp aan die over het middenveld vliegt en met een prachtige voorzet maakt Iwan de 1-0! De kop is er af en Apollo neemt de leiding.  Er komt een 2e goal door een mooie voorzet van Mauro maar dit schrikt DWO niet af, ze gaan volle bak in de tegenaanval, Kiyano en Sten doen wat ze kunnen en ruimen heel wat ballen op, maar…. Er komt een heel mooi tegendoelpunt. 2-1. 

Aanvullende gegevens