Vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen. We moeten uit tegen Colijnsplaatse Boys. Wie van JO-7 spelen er vandaag? Dat zijn Quinn, Stijn, Joud, Jill,Serviniyo en Marlan. Helaas kan Sem niet mee doen omdat hij ziek is. wanneer wij arriveren op het terrein van Colijnsplaat is het vroeg en is het nog niet duidelijk welke kleedkamer wij hebben. Dat duurt nog best wel lang, uiteindelijk besluiten wij maar gewoon naar de kleedkamers te gaan. Daar wordt het duidelijk. Kleedkamer 2. Na het omkleden de voorbespreking en de yell gaan wij naar buiten. DColijnsplaatse Boysstaan al op het veld, en na een goede warming up zijn wij er klaar voor. De wedstrijd gaat beginnen.

In het begin van de wedstrijd gaat het nog gelijk op maar dan scoort Joud de eerste goal voor ons en daarna Stijn 2 keer. Bij de rust staat het drie nul voor Apollo. In de eerste helft zagen wij ook nog een mooi schot van Quinnop de paal, hield Jill veel ballen tegen en maakte Marlannog een vlotte dribbel langs de zijkant. Serviniyospeelde zijn debuutwedstrijd: het leek wel of hij al jaren mee deed.

 

Na de pauze bleek wel dat het Apolloteam sterker wasHet oefenenvan het overspelen naar elkaar op de woensdagavonden zag je goed terug in de wedstrijd. Onze jonge spelers bleven maar rennen en dribbelen richting de goal van Colijnsplaat en dat resulteerde in een doelpunt voor Stijn en twee keer Joud. En dan opeens staat Jill na een kluts van een stuk of zes spelertjes bij elkaar alleen voor de goal en scoort! Haar eerste wedstrijdgoal ooit. Gefeliciteerd Jill! Quin en Marlan hielden het als eerste jaars goed vol en bleven goed mee doen. Colijnsplaat kreeg nog wel wat kansen maar konden het net maar niet vinden. Wij stonden met 7-0 voor. Serviniyo deed toen iets speciaals, Serviniyohad de bal aan de zijkant op de helft van Colijnsplaat en schoot hard naar achteren, zo hard dat deze onze eigen goal in ging. De eindstand Colijnsplaatse Boys- Apollokwam hiermee op 1-7.

Daarna was het nog penalty’s nemen en op de wel heel erg kleine goals van Colijnsplaat was dat best moeilijk. Marlan scoorde als enige van Apollo de penalty, dwarsdoor de benen van de keeper. Het was een leuke plezierige wedstrijd mede door de gemoedelijke en sportieve sfeer bij Colijnsplaat, en daarom ging iedereen weer tevreden naar huis. Op naar de volgende wedstrijd!

Aanvullende gegevens