Vandaag nadat het de gehele week veel geregend had speelden wij tegen Hansweert. Zij hebben een groot team van acht spelertjes en wij hebben er in totaal zeven. Wij besluiten om zes tegen zes te spelen. Het is een groot veld dus ruimte zat en zo komt iedereen veel aan de bal. 

 

Net als tegen Colijnsplaat gaat het in het begin gelijk op. Na veel duels op het middenveld komt de bal voor Joudzijn voeten, hij gaat op de goal af en scoort 1-0. Stijn scoort na mooie dribbels twee keer. Sem, Jill, Servinyo, Marlan en Quinn gaan goed de duels aan en houden veel tegen. Nadat Joud ook nog met een mooi schot een keer scoort en wij een tegengoal van Hansweert moeten incasseren staat het bij rust 4-1. In de pauze hebben wij het er toch nog even over dat wij goed moeten blijven opletten want Hansweert doet het best goed. En na de rust blijkt dat ook want Hansweert komt na de rust heel goed terug. Ze scoren 4-2. Daarna scoren wij tegen weer door een doelpunt van Joud. 5-2. Vervolgens komt Hansweert weer terug door 5-3 te maken. Het wordt nog best wel spannend. Gelukkig blijven de Apollo spelersgoed de duels aan gaan, dan komt de bal voor Stijn en hij scoort zijn derde doelpunt. Vervolgens gaat het heen en weer en gelijk op, totdatJoud nog drie keer weet te scoren. Het staat 8-3 met nog een paar minuten te spelen maakt Sem de 9-3 en dat is gelijk de eindstand.

Hansweert was een goede tegenstander en gelukkig bleven wij ook goed voetballen. Ook al kregen wij doelpunten tegen. Zoals Sem, Jill, Servinyo, Quinn en Marlan bleven vechten voor elke bal. Petje af!

Vervolgens penalty’s nemen.

Stijn en Joud scoorden allebei hun penalty. Hansweert scoorde 1 keer. Het nemen van penalty’s gaat steeds beter. Want het scheelde niet veel of de harde penalty’s van Jill, Quin, Sem, Servinyo en Marlan hadden allemaal in het doel beland.

Aanvullende gegevens