Voetbal verslag 26-10-2019SSV - Apollo JO-7 

Vandaag de derde wedstrijd van het seizoen. Na twee weken vrij geweest te zijn moeten wij uit tegen SSV. Vandaag is Serviniyo er niet bij omdat hij ziek is. Bij SSV aangekomen en na het omkleden is het zoeken naar het juiste veld. Er staat namelijk nog niets klaar, maar daar komt gelukkig verandering in omdat iemand van SSV ons het juiste veld wijst. Vandaag hebben wij ook een echte warming-up gedaan zoals ze dat ook bij de profs doen. 

Als eenmaal de doelen er staan en de pionnen op de juiste plek, gaan wij beginnen aan onze wedstrijd. We zijn nog maar net begonnen als SSV in de aanval gaat en Stijn hard terug rent om de bal tegen te houden. De SSV speler schiet de bal en gaat de goal in en Stijn probeert de bal tegen te houden maar knalt hard met zijn hoofd tegen de lat. Auw……. Stijn ligt op de grond en heeft onder zijn oog al gelijk een grote bult. Stijn moet verzorgd worden en gaat van het veld. Jill komt er in en vervolgens gaat de wedstrijd verder.Alleen wij zijn met z’n allen zo geschrokken dat we met onze gedachten niet bij de wedstrijd zijn. Het wordt al snel 1-0 voor SSV en vervolgens ook snel 2-0 en 3-0. 

 

Stijn is een bikkel en komt weer terug en kan weer spelen. Wij krijgen enkele kansen om te scoren maar een goal wordt afgekeurd, een schot van Sem die net naast gaat, Jill, Quinn en Jouddie het proberen en er dichtbij zijn, maar de bal wil er gewoon niet in! En bij SSV lukt bijna alles. Ze scoren voor rust de 4-0 en de 5-0.

Wat wij vaak tijdens de training zeggen is dat verliezen niet erg is zolang je er maar plezier hebt. En dat zagen wij vandaag. Plezier! Zelfs bij een 5-0 achterstand waren wij vrolijk en wilden wij er de tweede helft er tegen aan. Prachtig om te zien.

De tweede helft begint en wij gingen allemaal goed de duels in en deden ons best en dat resulteerde in onze eerste goal gescoord door Stijn. Vervolgens scoorde Stijn ook onze tweede en derde goal. SSV scoorde vervolgens twee keer tegen. Joud scoorde vervolgens weer voor ons. Marlan maakte een prachtig hakje op het middenveld (wat hij leuk vindt om te doen).  Stijn scoorde 7-5 en SSV weer de 8-5. Marlan kreeg nog een harde bal tegen z’n hoofd en de bal kwam voor de voeten voor Stijn die zo alleen op het lege doel kon afgaan, helaas……… de scheidsrechter floot af omdat hij dacht dat er iets was met Marlan. Maar met hem was helemaal niets aan de hand. De eindstand8-5 voor SSV.

Zoals altijd worden er penalty’s genomen. We schieten allemaal goed op goal. Joud en Marlan weten te scoren. Luuk mocht ook nog een penalty nemen. Luuk traint altijd met ons mee maar is nog wat te jong om wedstrijden te spelen.Luukneemt een goede penaltyalleen gaat die er helaas net niet in.

In feite hebben wij de tweede helft met 5-3 gewonnen en hebbenwij ook nog eens de penaltys gewonnen, want SSV wist geen enkele penalty te benutten. Al met al een prachtige dag vanwege het plezier wat er van af spatte. Goed gedaan JO7!


Voetbal verslag
02-11-2019Kapelle - Apollo JO-7 

Weer een uitwedstrijd. Tegen Kapelle dit keer. Iedereen was aanwezig. Geen zieken dit keer. Wij speelden om 8.30 uur dus het was best wel weer vroeg maar we merkten dat iedereen er al weer zin inhad.

Bij V.V. Kapelle aangekomen zochten we even naar de juiste kleedkamer en na het omkleden gingen wij naar veld 3A. We speelden op kunstgras en gelukkig was het droog. Na een goede warming-up ging de wedstrijd beginnen. We speelden 5 tegen 5 en dat betekende twee wisselspelers namelijk Quinn en Jill.

De wedstrijd begon en wij zaten er vanaf het begin goed bovenop, wij gingen allemaal goed de duels aan dus dat beloofde wat.Joudschoot op een gegeven moment uit een kluts de bal op het doel, maar de bal werd net voor de lijn weggehaald door Kapelle.

Het spel speelde zich vooral af op de helft van Kapelle. En dan opeens…… een afstandsschot van Stijn en die ging er mooi in 0-1. Er werd weer afgetrapt en wij zetten gelijk weer goed druk. Een speler van Kapelle schoot de bal tegen het hoofd van Jill en de bal kwam vervolgens voor de voeten van Joud en die schoot gelijk op goal en scoorde de 0-2. Daarna hielp Kapelle ons met de doelpunten, ze schoten namelijk de 0-3 in eigen goal. Het komt niet vaak voor maar op een gegeven moment stonden Stijn en Joud naast de kant. En wij pakten dat als team heel goed op; Jill die zich niet zo maar van bal liet zetten en de ballen een goede knal geeft, Sem die van achter alle ballen tegen hield. Quin zoals vanouds de duels in blijft gaan. Serviniyo die snel met de bal naar voren liep en Marlan die op het middenveld onverstoorbaar door blijft gaan.

Kapelle komt na een kluts vlak voor ons doel en scoort 1-3. Joud komt er weer in en vlak daarna scoort hij de 1-4. Kapelle helpt ons door weer in eigen goal te schieten 1-5. Joud scoort daarna vlak voor rust de 1-6. Een zuivere hattrick voor Jouddus.

Het was een prachtige eerste helft waar het plezier weer van af spatte. Super leuk om te zien.

Na de rust beginne wij metde tweede helft en helaas slaat het weer om. Het begint hard te waaien en te regenen. Niet echt fijn, maar wij blijven gelukkig goed voetballen. Want als nel maakt Stijn met een afstandsschot de 1-7 en na een mooie pass van Joudook de 1-8. Wij zien dat de training helpt. Wij gaan steeds beter naar elkaar overspelen en dat zie je dus terug in de wedstrijd. Joud maakt ook in de tweede helft drie goals, waarvan één door een goede voorzet van Sem, waardoor de eindstand op 1-11 komt.

Aanvullende gegevens