Na twee weken rust te hebben gehad wilden we met goede moed onze revanche nemen op Domburg. Daar hebben we bij de vorige uitwedstrijd met 4-2 verloren. Dit mede door een aantal cruciale fouten in de verdediging, het tekort aan scherpte en de samenwerking van het hele team, waar nog veel verbetering te behalen viel, was het team van de tegenpartij in zijn voordeel. 
 
Opstelling:
                    Youri

Roy     Jaimy     Justin     Robin V.
    
      Roan        R J          Jelle

      Jermaine            Bas 
                   
                   Marcus         
 
De wedstrijd begint rommelig. Aan weerskanten zijn er kleine kansen, waarop Apollo in de loop van de eerste helft steeds beter gaat inspelen. Na een aantal goede aanvallen van Apollo lukte het niet om een doelpunt te maken, tot in de 48e minuut waarin Bas goed druk zet en de bal veroverde. Na de 16e versnelde en een schot op het doel poogde die werd geblokkeerd door de verdediger van Domburg. En met geluk voor de voeten van Jermaine terecht komt die hem beheerst erin schiet en de stand voor de rust op 1-0 zet. 
 
In de rust vertelt Jordy dat we qua felheid goed zaten maar dat we ons te veel mee lieten slepen door Domburg die duidelijk weinig controle hadden over het spel. De kansen die we kregen werden rommelig afgemaakt waardoor er niet nog meer doelpunten zijn gevallen. 
 
De tweede helft start beter, we zijn veel gecontroleerder op het veld bezig en we zien dat Domburg het lastig heeft om daarin mee te gaan. Tot in de 70e minuut waar Marcus goed druk zette en de bal weg tikt van de middenvelder van Domburg. Bas anticipeerd hier goed op door de bal direct over te nemen en naar het goal versneld, kapt de keeper mooi voorbij, en schiet de 2-0 binnen. Apollo blijft goed druk zetten waardoor Domburg steeds meer terugzakt naar de verdediging en de kansen in de aanval steeds groter worden voor Apollo. 
 
De 3-0 volgt verrassend snel door een goede loopactie van Marcus die de bal aangespeeld krijgt door een middenvelder, deze gelijk goed overneemt en open speelt door de twee verdedigers heen en de bal rap met een prachtig schot vanaf de 16 meter erin schiet. In de laatste 10 minuten werd Jermaine gewisseld voor Robin K. en Marcus voor Jeffrey die sterk waren ingevallen. Met deze nederlaag heeft Domburg het onderspit moeten delven van Apollo die door een verbeterde samenwerking en verbeterd voetballend spel zichzelf deze wedstrijd sterk hebben neergezet.  
 
Zaterdag 18 mei a.s. wordt er gespeeld tegen de nummer twee in de competitie 'Lewedorpse Boys', Dat verslag zal  geschreven worden door Mitchel. 

Aanvullende gegevens