vandaag onze derby wedstrijd tegen DWO.

We verwachten een zware wedstrijd  omdat ze met 3 punten voor ons staan en dat niet zomaar weg  gaan geven. Maar na een week training focus op de derby gingen we met volle vertrouwen er tegen aan.

Opstelling;

                         Youri

Jaimy       robin       justin   mitchel

         Timo    jelle      roan

Jermaine     moreno      marcus

Wissels:

Collin

Pascal

Ramon

De wedstrijd begint, je ziet dat het onrustig is aan beide kanten,vaak net verkeerde paasjes of miscomunicaties onderling. Waardoor beide teams gelijk opgaan. waarschijnlijk hebben beide teams last van de wind want die doet ook gezellig mee. Zowel apollo als DWO hebben kansen gekregen. waar Apollo in het begin geluk heeft omdat DWO een goede aanval doet die erg slecht afgemaakt word. Marcus maakt een mooie actie waarbij hij via de zijlijn door kan lopen en een goede voorzet voor het goal kan geven van DWO, die er helaas niet in gaat omdat Timo er net niet bij kan. Roan komt een keer goed uit voor de midden lijn. Hij gaat het met een afstand schot proberen maar die er helaas net naast ging. Uiteindelijk wegens een overtreding vrije trap voor Apollo die word genomen door Robin k. Robin geeft een mooie voorzet in de zestien die netjes word ingekopt door Marcus Joosse. 10 minuten later vanaf de zelfde plek weer een vrije trap voor Apollo , ook die word genomen door Robin k. Die een voorzet geeft en marcus met de borst de 0-2 scoorde.  Einde 1e helft.

 

In de rust zegt Jordy blij te zijn met de 0-2 voorsprong en ziet dat we als team goed knokken maar dat er meer rust moet komen met bal bezit, we zijn veelste vaak onrustig met de bal waardoor we vaak onnodig bal verlies leiden.

2e helft begint eigenlijk niet met gewenst resultaaat. we zien dat DWO er veel druk op legt om de stand gelijk te maken. En dat lukt ze ook bijna wanneer ze in de 60ste minuut een corner krijgen die er mooi ingekopt word. DWO blijt aanval op aanval zetten om de gelijkmaker te maken. Waardoor apollo alleen maar staat te verdedigen en als muur voor hun goal staat te beschermen. DWO komt daar toch vaak gevaarlijk doorheen gelukkig staat ons sterke keeper Youri die de bal goed uit het doel wist te houden. Helaas word in de 75steminuut marcus gewisseld na een kop duel met een verdediger van DWO waardoor Marcus zijn hoofd onder het bloed zit met kleine snee in zijn hoofd. Waardoor Marcus niet meer verder kan spelen. En gewisseld word door pascal.

Met veel kracht lukt Apollo het om DWO niet meer te laten scoren. Waardoor apollo de 1-2 overwinning binnen sleept. Je ziet dat inzet en kracht apollo naar de overwinning heeft geholpen. 
Het verslag van de wedstrijd tegen Wemeldinge word geschreven door Jermaine. 

Aanvullende gegevens