Apollo ’69 – Hansweertse boys

Na een goede voor bereiding in de winterstop was het dan eindelijk zo ver, de competitie gaat weer van start.

1 Februari we beginnen de 2de seizoenshelft weer met de zelfde wedstrijd als in september. Alleen komt nu Hansweert op bezoek op de ZuudhoekUit was er met 0-3 gewonnen, niet het beste spel toen. Maar effectief genoeg om met de 3 punten naar Apollo te komen. Een tegenstander die we ondertussen wel kennen.

Nadat alle spelers zijn gearriveerd is het eindelijk weer zo ver, omkleden en ons voorbereiden op de 1ste wedstrijd weer (voor het echie).En weer een Pupil van de week die ons kwam bijstaan. YunaPaauwe de keepster van de Jo8. We hopen dat je het naar je zin heb gehad.

 

Nadat Yuna de keeper van Hansweert was gepasseerd is het zo ver , en gaat de wedstrijd beginnen.

OPSTELLING v.l.n.r

Youri

MitchelJustin – Jaimy – Roy

Jelle – Robin – Timo

Marcus David Roan

Wissels: Thijs (jo19) Ruben(jo19) Collin

We beginnen scherp en het was duidelijk wat we willen. 3 punten. 3de minuut van de wedstrijd een corner voor Apollo en het was meteen raak. Robin Korsuize werkt de bal binnen en wat een prachtig begin. 1-0  Is dit een voorteken van wat er te wachten staat. Maar niets is minder waar, 2 minuten later Steven Fitch draait zich makkelijk weg en schiet de bal achter Youri. 1-1. Verder deze wedstrijd was het van beide kanten erg slordig en niet veel meer dan dat. Passes kwamen niet aan, duels werden verloren en kansen werden niet veel gecreëerd. Kortom een slechte 35 minuten. 

Wissel in de rustJaimy wordt vervangen door Collin.

De 2de helft moeten we weer het niveau gaan halen wat we willen, maar helaas het wordt niet beter. Even zelfs wat slechter. En je voelt het bijna aan, en dat gebeurde ook. 65ste min de 1-2 viel. Nu was het Apollo dat de achterstand in moest halen.Het voetbal werd gelukkig wat beter, maar niet het niveau dat we normaal wel kunnen halen.

80ste minuut Ruben(Jo19) werd in gebracht voor Timo.

En dan eindelijk in de 85ste minuut Marcus Joosse die voor de 2-2 zorgt.

Veel meer dan dit gebeurt er ook niet. Een wedstrijd om te vergeten en een wedstrijd waar we veel van kunnen leren.En volgende week wel de volledige 3 punten meenemen uit Wemeldinge. Want deze wedstrijd hebben we 2 punten laten liggen.

Maar dat gaan we lezen uit het verslag van Justin.

Aanvullende gegevens