De derby waar zelfs CTV voor komt filmen. Apollo’69 – Kwadendamme. Een derby die zeker bij Apollo niet echt leeft en die wordt gezien als 1 één van de 26 wedstrijden. Maar desalniettemin, ook wel eens lekker dat je niet al te ver hoeft te reizen om tegen bekende te spelen.

Maar allemaal leuk en aardig; vandaag was toch echt de dag dat onze aanvoerder weer binnen de lijnen verscheen. Een mooi gezicht dat Robin met zijn tas het sportpark op liep, naar de kleedkamers toe om zich eindelijk te kunnen gaan verkleden voor wat hij het liefst doet; voetballen. Zijn rentree was dan wel bij Apollo 5 in de kraker tegen MZC’11 5, het begin is er!

De wedstrijd tegen Kwadendamme was een zelfde soort wedstrijd als tegen Cadzand. De tegenstander hield het 25 minuten vol, Robin Korsuize schoot de 1-0 binnen, na een mooi schot van RJ die de keeper op de lat tikte, en het was met rust 4-0. Een schitterende kopbal van Jermaine, Pino mocht zijn goaltje maken na een wereld actie van Gérard op Dennis, terug op Gérard die hem naar Pino stiftte die hem zo de goal in kon schieten! Net geen goal van de week bij CTV, maar voor ons was die dat zeker. Ook Moreno wist nog een keer te scoren voor rust en we konden heerlijk aan de thee. Maar niet voordat Moreno nog een paar vuurpijlen de lucht in geschoten had, Robin K een vrije trap nam die werd ingekopt op veld 3 van Krabbendijke, zo ver naast was die en ook Jaimy probeerde weer wat assisten te geven die niet aankwamen.

Na rust een eenzijdig beeld; Apollo in de aanval en Kwadendamme kwam niet verder dan tegenhouden. Nog vier keer werd er gescoord. Dennis werd kort gedekt en kwam er niet echt aan te pas, maar dan hebben wij altijd nog genoeg spelers die ook kunnen scoren; Jermaine 2 keer, Moreno 2 keer, Pino 3 keer en Robin K, ondanks zijn vrije trap, ook een keer. Prima uitslag tegen een zeer verdedigende ploeg. Volgende week op naar Vrederust, een zeer onbekende ploeg voor ons.

Aanvullende gegevens