Na de zwaarbevochten thuisoverwinning vorige week op Hoek 3, stond er vandaag weer een uitwedstrijd op het programma. Te weten tegen de nieuwe hekkensluiter Terneuzen 2. Aangezien de wedstrijd van Goes 2 weer niet doorging wegens verklaarbare redenen, en de minpunten ook wel een beetje op waren bij de KNVB, is Goes uit de competitie gehaald, en komt hierdoor Terneuzen op de laatste plek terecht. De punten die wij destijds opgehaald hadden zijn we kwijt, evenals de 2 doelpunten die gemaakt zijn die middag. Daar zal vooral Robin B niet blij mij zijn, die zijn doelpuntentotaal ziet kelderen van 1 naar 0. Onze 3e plek hebben we daarentegen wel gehouden, dus was er alles aan gelegen om deze plek te verstevigen. 

Door een flink aantal blessures, werk, en nog wat doorschuiven naar het vlaggenschip hebben we vandaag 12 man op papier. De harde hand van de boetepot werpt inmiddels ook zijn vruchten af. Iedereen op tijd, jasjes, polo’s aan ( of een T-shirt), dus konden we netjes 11:45 vertrekken naar Terneuzen. 

Als eerste wil ik mijn excuses aanbieden! Velen van jullie zaten vol spanning te wachten op het wedstrijdverslag van GPC Vlissingen 2 tegen Apollo 2. Helaas was ik dit vergeten… nee niet omdat we met 8-0 verloren maar gewoon vergeten. Hiervoor is de boete van 5 euro al betaald aan onze notaris Samir en is er weer netjes 5 euro bij in de boetepot.

Maar nog even in het kort hoe is deze 8-0 tot stand gekomen? 

25+

Katers of nog een beetje dronken zijn ( AP – OL – LO)

Kunstgras vrees

Matige warming up

Kut kunstgras 

Een Strandbal

Matige scheids

Goed voetballende tegenstander

Maar Vooral heel slecht voetbal van Apollo 2!

STOP!

Zaterdag 26-10-2019

Het twidde mocht thuis de wei weer in.

De 3 KOPPIGE staf kwam met de volgende namen op draven die het mochten laten zien .

                                                     Michel 

Emiel                                Dennis              Robin B                          Robin V 

Samir                                RJ                      Sander                            Bas

                                  Jochem                            Jeff

Op de bank zaten : Wesley (met de vlag ) zwaar gewaardeerd

                              Richard bal

                              Ramon

                              Andy

Onder leiding van Jan van O begon de wedstrijd , Apollo begon heel furieus aan de wedstrijd er werd gelijk druk op de bal gezet en duels werden gewonnen, en kansen gecreëerd werden die door ( ze weten het zelf wel ) vakkundig naast het goal werden geholpen.

Goes 2 - svApollo’69 2

Op een zeer druilerige tweede zaterdag in oktober, mochten we het kunstgras van Goes gaan bespelen. De regen zorgde voor een veld dat minder naar schuurpapier voelde en waarbij het balletje nog sneller over het veld zou gaan rollen. Voor Apollo toch altijd weer even omschakelen, van het verse groene gras op de Zuudhoek naar een plastic/rubber sfeerloos stukje nepgroen… Niet voor iedereen weggelegd. Waarbij de auteur van dit stuk een voorbeeld is. Van vorige week twee keer scoren, naar assistent scheidsrechter, om toch het team te kunnen ondersteunen.

Er werd gestart met de volgende 11: Ramon Schouwenaar op de goal, de verdediging van links naar rechts werd gevormd door Emiel van Dalen, Richard Bal, Dennis Nagelkerke en Niels Bakker. Het middenveld bestond uit Bas de Kraker, Robin Braam (verdedigend), Sander Nagelkerke (aanvallend) en Bjorn Coldenhoff. De twee mans voorhoede bestond uit Jochem Groen en Jeffrey Otten.

De bank bestond uit, Pieter Bruijns, Andy Tazelaar en Richard van de Sande.

Aanvullende gegevens