Het was zover.. D-Day (soort van). Na het tweeluik tegen Nieuwland en de midweekse wedstrijd tegen DWO stonden we eindelijk weer eens boven de nummer 2. Alle profvoetballers klagen altijd dat ze zo moe zijn na 2 wedstrijden in 4 dagen, et twidde pakte gewoon 9 punten in 3 wedstrijden in 7 dagen. Hierdoor mochten we dus vandaag aantreden tegen nummer 2, Lebo. Dit was niet zomaar een wedstrijd, dit was DE wedstrijd. Bij winst zou Apollo 2 kampioen worden van de reserve 4de klas. Iets wat vorig jaar net niet gelukt is door een toch wel wat sterker SSV 3. Iedereen was zich er van bewust dat het vandaag dan toch moest gaan gebeuren. In de groepsapp ging het de hele week nergens anders meer over. Bjorn had zelfs een soort van 24 klok app gedownload https://www.youtube.com/watch?v=6nvKN_H4e-I die langzaam aftelde naar de grote wedstrijd. Tom en Jeffrey hadden speciaal vrij geregeld om er vandaag bij te kunnen zijn dus we gingen met een sterk team richting Lewedorp. 

Zaterdag was het alweer tijd voor de 6e speelronde in de reserve 4e klasse, waar het tweede van Apollo aantrad tegen het tweede van Waarde. Apollo 2 dat vol vertrouwen is na de 17-0(!) overwinning op de inmiddels teruggeroepen koploper Spui. 

Waarde 2 had de afgelopen 5 wedstrijden 5 keer verloren en is daardoor de rode lantaarndrager met 0 punten, samen met Tern.boys.  Bij Apollo het compleet tegenovergestelde, met 5 overwinningen staat Apollo namelijk boven de nummer 2. In 5 wedstrijden heeft Apollo 43 keer gescoord en 2 tegen gekregen, een prima doelsaldo dus. Waarde kwam tot 5 goals voor en 22 tegen.

18 februari 2017. Na een lange winterstop konden de kicks eindelijk weer uit het vet gehaald worden. Na de gebruikelijke nieuwjaarswensen gingen we goed gestemd de kleedkamer in. Op het programma Arendskerke. Een belangrijke wedstrijd. Zeker gezien het feit Lebo en Borssele punten hebben laten liggen begin februari waardoor de koppositie weer lonkt.

Zaterdag 20 april  aanvang (14.00 uur)  Temperatuur: net iets te warm...

Vandaag stond de wedstrijd tegen Duiveland 2 op het programma. In november waren we al op bezoek geweest in Oosterland en daar waren we vrij kansloos. ( 3-0 ) We wisten dus van tevoren dat het een zware tegenstander zou worden.

Het tweede moest weer voetballen...

Na de slechte wedstrijd van vorige week hadden we wat goed te maken. We stonden in de competitie ondertussen op de 5e plaats met 13 punten, 2 punten achter Duiveland en drie achter Krabbendijke. Als we winnen kunnen we twee plekken stijgen. Vandaag waren er helaas drie spelers niet bij, Bas en Jeffrey konden er niet bij zijn en Emiel deed met het 4e mee voor de afscheidswedstrijd van een vriend van hem.

Aanvullende gegevens