Als eerste wil ik mijn excuses aanbieden! Velen van jullie zaten vol spanning te wachten op het wedstrijdverslag van GPC Vlissingen 2 tegen Apollo 2. Helaas was ik dit vergeten… nee niet omdat we met 8-0 verloren maar gewoon vergeten. Hiervoor is de boete van 5 euro al betaald aan onze notaris Samir en is er weer netjes 5 euro bij in de boetepot.

Maar nog even in het kort hoe is deze 8-0 tot stand gekomen? 

25+

Katers of nog een beetje dronken zijn ( AP – OL – LO)

Kunstgras vrees

Matige warming up

Kut kunstgras 

Een Strandbal

Matige scheids

Goed voetballende tegenstander

Maar Vooral heel slecht voetbal van Apollo 2!

STOP!

 

En door met de volgende wedstrijd en niet zomaar een wedstrijd. HSV Hoek 3 kwam weer op bezoek.

Vorige Zomer werd er in de nacompetitie van dit team gewonnen en ging het tot in de late uurtjes door ( HOEK Degradeert!!) ook in de 2e klasse (want hoek degradeerde toch niet) kwamen we hoek 3 weer tegen deze wedstrijden verliepen iets anders net als heel het seizoen. Maar nu dus in de 3e klasse ( want Hoek degradeerde afgelopen seizoen toch wel) komen we ze weer tegen.

Iedereen was netjes op tijd dus weinig geld voor de boetepotbuitenom de 5 euro voor het vergeten stukje. We begonnen met de volgende 11 spelers

Ramon

Tom – Dennis – Richard – Daniel

Samir – Robin B – Pieter – Robin V

Jeffrey – Bas

Wissels: Jochem Bjorn Andy en Niels B

De eerste 15 minuten waren lastig, beide ploegen waren zoekende en dan was van het spel af te zien. Hierna waren er enkel speldenprikjes van Hoek en Apollo maar weinig bijzondere kansen of acties. We hadden het heel moeilijk om het balletje rond te laten gaan. Voor de wedstrijd was er nog gezegd weinig lange ballen spelen. Maar tijdens de 1e helft kwamen we toch wel aan 30 lange ballen waar van 28 niet heel best waren.  RUST 0 – 0

In de 2e helft werd het veldspel iets beter waardoor er wat meer kansen kwamen. Dit resulteerde in een goeie aanval met bas die een voorzet geeft en Jeffrey schiet in een keer in de goal 1-0 !!!!

Na deze goal werden de ruimtes groter tussen de linies en kreeg hoek ook meer ruimte om richting Ramon te gaan. Met nog 15 minuten te gaan maakt hoek door balverlies en niet meelopen de 1-1.

Dat is een tegenvaller…. Maar gelukkig kreeg Apollo een penalty omdat bas in de rug werd gelopen tijdens een poging de bal op de goal te schieten. Jeffrey gaat achter de bal staan en maakt de 2-1!

De laatste 5 minuten waren moeizaam maar Apollo 2 hield stand en heeft er weer 3 punten bij. 7 Wedstrijden gespeeld 16 punten en daarmee staan we op een 3e plek.  Volgende week mogen we weer naar Terneuzen. Nadat we de eerste competitie ronde daar tegen Terneuzense Boys 3 hebben moeten spelen mogen we nu bij de buren van Terneuzen 2 gaan voetballen.

Wist je dat…………….

Andy Tazelaar meer goals heeft gemaakt dit seizoen dan Sander Nagelkerke

Samir nog steeds zeer scherp is voor boetes

Daniel kunstgrasvrees heeft

Sommige jongens niet meer zo soepel spelen als vroeger als ze een avondje hebben doorgehaald

We sinds kort een eigen fotograaf hebben (René Tazelaar)

René Tazelaar deze week ook jarig is. Gefeliciteerd!!

Als er iemand jarig is er een kratje bier tegenover staat  René ????

Aanvullende gegevens