Wondergem 2

 

Timmerfabriek Interieurbouw Wondergem BV, bij klanten en collega’s beter bekend als Wondergem Middelburg, is een bedrijf dat haar sporen heeft verdiend op het gebied van interieurbouw en timmerwerken in Zeeland en ver daarbuiten.

Vanuit onze fabriek aan de Kleverskerkseweg in Middelburg leveren wij diverse producten variërend van kozijnen tot receptiebalies, van speelkastelen tot wandkasten en van vitrines tot trappen. Kortom, alles wat in hout uitgevoerd kan worden, kunnen wij maken. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt en vrijwel geheel in opdracht van architecten. Vanaf bouwtekeningen wordt ieder ontwerp tot leven gebracht, geheel afgestemd op de wensen van onze afnemers. In opdracht verzorgen wij daarnaast ook verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden.

Alle meubelen en objecten worden in onze eigen werkplaats gemaakt met behulp van geavanceerde houtbewerkingsmachines. Samen met een vast team aan vakmensen leveren wij producten van topkwaliteit, die naar keuze onbehandeld, gespoten of gefineerd worden geleverd of ter plaatse worden gemonteerd of afgebouwd. Daarnaast leveren wij ook de zogenaamde half-producten, zoals sierlijsten, kozijnen en deuren. Doordat wij eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben is vervoer vanaf de fabriek tot aan de plaats van bestemming geen enkel probleem.

Aanvullende gegevens