Apollo 1 is nog een zaterdagje vrij, maar het tweede speelt wel thuis zaterdag. ‘s-Heer Arendskerke 2 komt op bezoek deze middag. Een ploeg die we op de 6e plaats terug vinden op de ranglijst. De laatste vijf duels werden er 4 punten bij elkaar gesprokkeld. Verder laten de statistieken bij Arendskerke een wisselvallend seizoen zien.

Apollo 2 heeft dit seizoen nog geen punten kunnen behalen. Ze staan zelfs op -3 punten door een beslissing van de tichtcommissie die niet begreep dat je soms door omstandigheden niet kunt spelen terwijl er iom de tegenstander al een nieuwe datum was gevonden. Door de vele afwezigen door diverse oorzaken bij het eerste heeft de ploeg dit seizoen ook nog niet veel in de sterkste samenstelling kunnen spelen. De laatste wedstrijd tegen Seroos was het eerste punt dichtbij, maar werd Er net met 3-2 verloren waar een punt verdiend was geweest.Dit was vaker het geval dit seizoen. Waar het vorig seizoen alleen glorie was voor 1 en 2 draaien dit seizoen beiden een matig seizoen.

 

Zaterdag moet het dan maar gebeuren. Een aantal spelers die vaak nodig waren in het eerste zijn er nu wel bij, maar ook nu missen trainer Andy en leider René weer wat vaste waarden. Maar we gaan van het positieve uit en hopen dat we zaterdag niet meer op -3 staan.

Scheidsrechter Kristijan Wagenaar zal de wedstrijd in goede banen leiden.

Ook Apollo 3 en 4 spelen deze middag,  Het derde thuis tegen Nieuwdorp 3 om 14.30 uur en Apollo 4 speelt om 14.30 uur uit bij Hansweertse Boys 2.

Wij wensen alle teams veel succes en zien u graag om 14.30 uur op de Zuudoek!

Aanvullende gegevens