Na de winst op Colijn kwam Koningsdag voorbij en ook het weekend erna was Apollo 1 vrij omdat we niet meer in de beker actief zijn en er geen inhaal wedstrijd te spelen was.

Zaterdag gaan we er weer tegen aan. Nog twee thuiswedstrijden en een uitwedstrijd. Zaterdag Domburg thuis, dan Lebo en de laatste competitieronde uit naar Cadzand. Nu eerst de focus op Domburg. Een ploeg die aan zijn laatste seizoen als zelfstandige vereniging bezig is omdat volgend seizoen de fusie met Oostkapelle een feit is. Dit seizoen heeft men al 32 punten verzameld wat een 6e plaats opleverd. Het verschil met Apollo die op de 11e plaats staat is slechts 8 punten. 

De beide plegen troffen elkaar slechts 2x eerder op de Zuudoek. In 2009/2010 werd het 4-0 voor Domburg en in 2012/2013 werd het 0-0. De wedstrijd eerder dit seizoen in Domburg eindigde in 4-2 en alle 4 de doelpunten werden gescoord door Chiel Maranus. Hij zal er deze keer echter niet bij zijn na zijn rode kaart die hij vorige week kreeg nadat hij was gewisseld. Domburg kreeg vorige week 3x rood. Het gemis van deze spelers zal zaterdag zeler worden generkt door de Domburgers. 

Apollo is zaterdag volledig en wil zeker drie punten op de Zuudoek houden. Helaas deze week geen pupil van de week. Hopenijk volgende week in onze laatste thuiswedstrijd tegen Lebo weer wel. Morgen zal scheidsrechter Rinus Struik de wedstrijd tussen Apollo 1 en Domburg 1 leiden. We hopen er weer een sportieve middag van te maken. 

Apollo 2 speelt morgen om 12.45 uur uit bij Hoek 3. Apollo 3 mag om 12.30 uur aftrappen tegen Kampioen Waarde 2(wj feliciteren Waarde 2 met het kampioenschap!). Apollo4 speelt om 14.30 uur thuis tegen Waarde 3. Een wedstrijd in de staart van de ranglijst. Wij wensen alleen een sportieve middag toe.

Wij zien jullie graag morgen op de Zuudoek!

Aanvullende gegevens