5E232266 2625 4AC1 9F82 E433C65D85A4

Wij als SV Apollo‘69 zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die volgend seizoen de uitdaging aandurft met ons tweede elftal. 

Onze huidige trainer heeft aangegeven te willen stoppen aan het einde van dit seizoen maar wij willen graag verder met een nieuwe trainer. Wij hebben dit seizoen mogen proeven aan de 2de klasse reserve maar dit is bij proeven gebleven. Vanaf volgend seizoen voetballen we in de 3de klasse reserve en hebben wij jouw hulp nodig om weer naar de 2de klasse te promoveren. 

Wij zijn op zoek naar een trainer met een trainersdiploma of met de ambitie dit te halen.  Heb jij ervaring in het geven van trainingen en coachen tijdens de wedstrijd? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Door een nauwe samenwerking met de trainer/coach van het eerste elftal maak  jij onderdeel uit van de technische staf, samen met hem werk je aan de toekomst van SV Apollo‘69. 

Wil jij met dit gezellige en ambitieus team aan de slag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jochem Groen, bestuurslid voetbalzaken. Hij is te bereiken op het telefoonnummer: 06 51472336 of via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet,

Het tweede elftal van Apollo

 

 

Aanvullende gegevens