Vanaf donderdag 5 september (van 19:00 tot 19.45 uur ) gaan we weer van start met het fysio-spreekuur. Heb je last van een blessure? Kom even langs om er naar te laten kijken. Ieder lid is van harte welkom! Niels Bakker, Pieter Bruijns, Leo de Leeuw en Glenn van Oosten vormen het fysio team (allen gediplomeerde fysiotherapeuten en/of sportmasseurs).

 

Geblesseerd raken is natuurlijk erg vervelend. Naast het feit dat je niet kunt voetballen kost het vaak veel moeite om een afspraak te maken bij een huisarts of fysiotherapeut.
Wij zien dan ook regelmatig dat voetballers langer geblesseerd zijn dan nodig is. Onze constatering is dat er pas na een aantal weken, wanneer de blessure aanhoudt, een bezoek wordt gebracht aan een medisch specialist. Doodzonde natuurlijk gezien je in vele gevallen al redelijk snel aan het herstel kunt werken.

Het fysio-spreekuur is bedoeld om een indicatie te krijgen welke blessure je hebt opgelopen. Tevens wordt je geadviseerd welke stappen je moet ondernemen voor de revalidatie. Er worden dus geen volledige behandelingen gegeven. Het spreekuur is toegankelijk voor de hele vereniging, voor ieder lid. Er worden géén kosten in rekening gebracht en het is niet nodig om een afspraak te maken. Het fysio-spreekuur is in kleedkamer 1 (op donderdagavond kan deze kleedkamer niet worden gebruikt om om te kleden).

Ben je geblesseerd: schroom niet om gebruik te maken van bovenstaande dienst en we hopen dat je mede hierdoor weer snel op het veld te bewonderen zal zijn!

Alle feiten op een rij.

Voor wie: alle leden van SV Apollo’69

Wanneer: elke donderdagavond van 19:00 uur tot 19:45 uur. De eerste avond is op 5 september

Waar: kleedkamer 1 (eerste kleedkamer links)

Kosten: geen

Afspraak: niet nodig

Aanvullende gegevens