Morgen komt Luctor Heinkenszand 1 naar de Zuudoek. Waar de vrouwen van beide verenigingen de handen ineen hebben geslagen en dit seizoen als combinatieteam spelen staan de beide eerste elftalen bij de mannen morgen lijnrecht tegenover elkaar.

Waar Apollo vorige week knap wist te winnen van oponent Oostburg met 5-1 leek Luctor Heinkenszand een makkelijke middag te hebben tegen Colijn en won met 11-0. Morgen de tweede ronde in de beker. Apollo die vorig seizoen als 12e in de 4e klasse A eindigde en een moeilijk seizoen speelde. Morgen tegen Luctor Heinkenszand dat vorig seizoen in de 3e klasse A als 2e eindigde en net niet promoveerde via de nacompetitie. Na de fusie tussen Luctor en Heinkenszand is deze ploeg uitgegroeid tot een zeer goed team wat ook veel scoort. 

 

Wat het morgen gaat worden gaan we beleven. Apollo zal er alles aan doen om te verassen, maar dat zal wel erg moeilijk worden. Trainer Jordy Heikens kan helaas niet over alle spelers beschikken, maar er staan wel 14 spelers op papier die deze strijd aan kunnen. Wel is het nog onzeker op welk veld we kunnen spelen. De omheining van het eerste veld was van de week nog niet compleet, maar zal waarschijnlijk morgen wel gerealiseerd zijn. 

Scheidsrechter van dienst is Jos van Belzen, een ervaren leidsman die samen met beide teams en assistenten de wedstrijd voor het publiek tot een vermakelijke middag zal proberen te maken. Wij hopen dat jullie morgen de weg naar de Zuudoek weer weten te vinden voor de eerste thuiswedstrijd van Apollo 1 van dit seizoen. We starten om 14.30 uur.

Dinsdag 10 september speelt Apollo 1 weer thuis. We oefenen dan om 19.30 uur tegen Jong Ambon 1 op de Zuudoek. Scheidsrechter tijdens deze wedstrijd is Mitchel Vermeulen.

Tot zaterdag!

Aanvullende gegevens