09FF91E1 4B3D 4248 AA20 E033F192EC83

Dit seizoen hebben wij weer een dames team binnen onze vereniging en hier zijn we erg blij mee en trots op. Zij spelen dit seizoen samen met de dames uit Heinkkenszand onder de naam,

ST Luctor Heinkenszand/Apollo’69 VR1

Een groep dames die binnen de lijnen van het veld zeer fanatiek zijn en willen winnen, maar buiten het veld een gezellige groep is en er samen een mooi en goed seizoen van willen maken! Dit weekend is hier al een aftrap voor gegeven. Na eerst de bekerwedstrijd te hebben gewonnen volgde er zondag een pittige bootcamp en werd er bij een van de dames thuis gezellig gegeten en zelfs een echte grasmaaierrace geörganiseerd.

Wat nu nog ontbreekt is een leid(st)er die er voor zorgt dat de dames lekker kunnen voetballen en weten dat de zaken hieromheen zijn geregeld.

Wordt jij al enthousiast en denk je er over onze dames te gaan begeleiden en wil je meer weten? Zaterdag 14 september spelen ze om 12.45 uur in ‘s Heer Arendskerke een bekerwedstrijd en kun je al sfeer gaan proeven. Je kunt ook een mail sturen voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen op jouw reactie!

Aanvullende gegevens