Morgen de laatste poulewedstrijd in de beker voor Apollo 1 tegen Colijnsplaatse boys 1. In theorie kunnen we nog door naar de volgende ronde, maar dan is er wel een wonder nodig. Luctor Heinkenszand moet verliezen van Oostburg en wij moeten minimaal 18-0 winnen en dat lijkt mij onmogelijk. Toch kunnen we bij  winst de bekerronde prima afsluiten en hebben we een van de betere bekerrondes in de laatste jaren gespeeld.

 

Na eerst de voor ons onbekende tegenstander Oostburg te hebben verslagen met 5-1 en daarna van derde klasser met lampioensairaties Luctor Heinkenszand met 0-5 te hebben verloren volgt nu een tegenstander uit dezelfde klasse en verwacht ik een mooie strijd in Colijn. Apollo beschikt over een jonge ploeg die het in de diverse oefenwedstrijden en bekerwedstrijden goed heeft gedaan. Het systeem wat trainer Jordy Heikens heeft bedacht gaat steeds vloeiender en op wat jeugdige onbevangenheid en wat persoonlijke foutjes na kunnen we het elke tegenstander moeilijk maken en zeker de punten gaan pakken. Morgen beschikt hij over een complete selectie. 

Colijnsplaatse boys is wat vaste waardes kwijt geraakt en bouwt ook met de jeugd aan de toekomst. Dit seizoen spelen zij in de andere vierde klasse en komen wij ze dus morgen voor de eerste en laatste keer van het seizoen tegen. Dit seizoen speelt men op een nieuw gerenoveerd veld, dus zal de bal er heerlijk rollen.

De historie geeft een gelijkwaardig beeld. Apollo won 5x, Colijn 4x en we speelden 4x gelijk. Volgens de analyse wordt het morgen 2-2, maar wij zullen er toch alles aan doen om de drie punten mee naar ‘s-Gravenpolder te nemen. Scheidsrechter deze middag is Harry Koster. 

Om 14.30 uur trappen we af, we hopen op een sportieve en mooie pot voetbal. Tot morgen!

Luctor Heinkenszand/Apollo’69 VR 1 speelt morgen om 12.45 uur de bekerwedstrijd tegen SVO ‘s Heer Arendskerke/Wolfaartsdijk VR 1.

Apollo 3 oefent om 14.30 uur thuis tegen ‘s-Heer Arendskerke 3.

Vanaf 9.00 uur zijn er ook vele jeugdwedstrijden te bekijkken op de Zuudoek. Deze vind u terug in de voetbal.nl app of op de website onder programma en uitslagen. Idereen weer een mooie voetbal dag!

Aanvullende gegevens