Morgen is het zo ver. De competietie 2019/2020 gaar van start. Voor Apollo 1 betekend dit de uitwedstrijd tegen Hansweertse boys 1. Deze club heeft een vervelend seizoen achter de rug en gaat er dit seizoen weer met frisse moed tegenaan. Met de nieuwe trainer Tom Koelen tevens oud speler en wat nieuwe mensen gaan ze het seizoen positief van start. 

 

Apollo en Hansweertse boys zijn geen onbekenden van elkaar. De laatste jaren hebben we meerdere duels uitgevochten. De laatste 3 competitiewedstrijden gespeeld in Hansweert werden door Apollo gewonnen. Seizoen 17/18, 3-5, 16/17, 0-6 en 14/15, 1-3. De oefenwedstrijd eerder dat seizoen was met 5-1 wel een overwinning voor Hansweertse boys. Morgen gaan we zien hoe beide ploegen er voor staan. Trainer Heikens heeft 15 fitte speler tot zijn beschikking, maar moet door blessures wel drie spelers thuis laten. Na een positief gevoel wat werd overgehouden na het beker avontuur en de oefenwedstrijden gaan we ons nu richten op het linker rijtje deze competitie en wie weet is er nog een toetje mogelijk aan het eind. Dit zullen we ervaren in de loop van het seizoen.

Scheidsrechter deze middag is Kristijan Wagenaar. In de PZC kon u deze week lezen dat  hij in het talenterogramma zit van de KNVB. Wij hebben hem al als scheidsrechter mogen ervaren tijdens de oefenwedstrijd tegen Smerdiek tijdens de winterstop vorig seizoen.  Wij gaan er van uit dat het morgen voor spelers, begeleiding en publiek een leuke wedstrijd zal worden. Wij zien jullie graag morgen om 14.30 uur in Hansweert.

Apollo 2 trapt morgen het seizoen af in Terneuzen om 14.30 tegen de plaatselijke boys. apollo 3 speelt thuis om 14.30 uur tegen het derde van de buren uit Hoedekenserke/Kwadendamme. Apollo 4 speelt ook thuis, om 14.30 uur tegen Bevelanders 4. De dames spelen niet. Zij spelen woensdag 25/9 om 19.30 uur uit tegen ST Nieuwdorp/Patrijzen VR2.

Ook voor onze jeugd gaat de competitie weer van start. De JO7-1G trapt het seizoen op de Zuudoek af om 8.30 uur tegen Wemeldinge. Alle andere wedstrijden kunt u terug vinden op de website onder programma en uitslagen of Voetbal.nl.

Iedereen een sportieve en plezierige voetbal dag toegewenst!

Aanvullende gegevens