Morgen staat de uitwedstrijd tegen Wolfaartsdijk 1 op de planning. Vorig seizoen speelde de formatie Jordy een dramatische wedstrijd en werd verloren met 5-1. De gebroeders van de Baan scoorden samen 4x en voor Apollo scoorde RJ van de Genugten de enige treffer. Hij is er helaas niet meer bij. Van de elf spelers die vorig jaar in de basis stonden zijn er morgen sowieso nog maar 5 bij, een heel verschil. Je zou zeggen met zo'n nederlaag kan het alleen maar beter.  Deze winst van Wolfaartsdijk was de eerste in 6 seizoenen, de 5 seizoenen ervoor was Apollo in Wolphaaartsdijk de baas. De prognose geeft voor morgen een 2-2 eindstand aan maar daar zullen beide teams niet mee Akkoord gaan.

 

Dit seizoen wist Wolfaartsdijk nog niet te winnen. Met 1 punt uit 3 wedstrijden staan ze op dit moment op de laatste plaats. Van Kruiningen en Smerdiek werd verloren en tegen Hoedjeskerke/Kweadamme werd 1 punt behaald. Op papier zijn dit wel drie sterke tegenstanders. 2 degredanten en de kampioenslandidaat van vorig seizoen. In hun wedstrijdverslag van vorige week is te lezen dat ze er op gebrand zijn morgen de eerste drie punten van het seizoen in Wolphaartsdijk te houden. Aan Apollo de taak om hier een stokje voor te steken.

Apollo ging stroef van start maar won wel van Hansweert met 3-0. Maar daarna kwam Kruiningen langs en werd er verloren met 2-5. Vorige week na een hele matige 1e helft werd een 1-3 stand in de 2e helft rechtgetrokkken met prachtig voetbal. De winst zat er ook In maar dan moet je de kansen wel scoren. Een smet op deze wedstrijd is dat onze spits David zijn arm brak en er een poosje niet bij is. Ook de andere geblesseerden zijn nog niet fit genoeg om het veld in te kunnen. Maar niet getreurd, de spelers die er morgen wel zijn moeten het Wolfaartsdijk zeker lastig kunnen maen en onze voorhoede is al vaak trefzeker geweest de vorige wedstrijden. Winnen is dus gewoon mogelijk als je er maar zelf en als team in gelooft en er voor gaat;)

scheidsrechter deze middag is Martinus de Boer, een ervaren scheidsrechter die we al vele wedstrijden zijn tegengekomen. De weersvoorspelling is prima dus geen excuus om er geen leuke pot van te maken tijdens het laatste weekkend van de week van de scheidsrechter. 

Namens Apollo wensen wij scheidsrechter Jan de Vos veel sterkte na het drama van vorige week!

Apollo 2 speelt uit bij Goes 2 om 12.45 uur. Apollo 3 speelt niet, deze wedstrijd is op verzoek van de tegenstander verplaatst naar 12 januari. Apollo 4 speelt thuis om 14.30 uur tegen Colijnsplaatse boys 3. De dames spelen al vroeg. Om 10.30 uur wordt er afgetrapt in Ijzendijke tegen de VR3.

De veteranen spelen vanavond om 19.30 uur uit bij SSV VE1.

Er is 1 jeugdwedstrijd. De JO10-1G speelt om 10.00 uur in Kloetinge tegen Kloetinge JO10-3.

Veel succes allemaal en een fijn voetbalweekend!

Aanvullende gegevens