Vandaag black friday, een hipe overgewaaid uit Amerika waar Apollo niet aan mee doet. Op onze Zuudoek geen korting, geen cadeautjes maar een serieuze pot voetbal tegen Stavenisse. Voor Stavenisse is spelen tegen de blauw-witten altijd wat speciaal zoals ik terug lees in de oude verslagen. De rood-gelen uit Stavenisse hebben onze Dennis voor hun Stuusje in hun hart gesloten en hopen nog steeds dat hij tegen hun in de basis van Apollo 1 zal staan. Dit zal morgen niet zo zijn, maar misschien zou het wel een optie zijn, als de mannen van Stavenisse dit zien zullen ze zo onder de indruk zijn dat we al met 3-0 voor zullen staan. Maar nu serieus, Stavenisse, we speelden 2x eerder thuis tegen deze ploeg. Dit betekende beide keren een overwinning voor Apollo met veel doelpunten. In 2016/2017 werd het 6-3 en in 2017/2018 6-4. Het ziet er dus naar uit dat er een leuke voetbalmiddag aan zit te komen als het door gaat. De vele regen deze week maakt dit onduidelijk. Onze consul zal zaterdag het verlossende woord moeten geven. 
Op de ranglijst staat Apollo op de 5e plaats. SC Stavenisse zien we terug op de 10e plaats. Het verschil in punten is echter maar 4. Apollo 14 met een doelsaldo van +5 en Stavenisse 10 met een doelsaldo van -13.
Na het gelijkspel in Waarde en het teleurstellend verlies bij Smerdiek is het weer tijd voor een drie punter. Bij Apollo morgen geen David, zijn return na zijn arm breuk zal nog tot na de winterstop op zich laten wachten. Ook Mitchel is nog niet hersteld van het vervelende virus en ook Jeriel is geblesseerd. Wel is in vergelijing met vorige week Moreno er weer bij en zoals ik begreep was vorige week zijn laatste werkdag op zaterdag. Trainer Heikens heeft dus keuze genoeg om een sterk en goed voetballend team tegen SC Stavenisse te kunnen opstellen. De analyse in live voetbal geeft een 4-3 uitslag als prognose aan dus weer doelpunten genoeg te zien op de Zuudoek. Het zal een middag worden waar Apollo veel aan de bal zal zijn en het spelletje moet maken en de tegenstander zal ws achteruit leunen en loeren op de counter. Gezien het doelsaldo zit de zwakke plek bij Stavenisse achterin en dat is voor de snelle, slimme en effectieve doelputenmakers van Apollo een leuke uitdaging. 

De scheidsrechter deze middag is dhr W Grinwis die wij al eerder tegenkwamen. Helaas geen pupil van de week. Het is niet gelukt op tijd iemand te vinden. 

De wedstrijdbaldeze middag is gesponsord door Aziatisch restaurant "Paradijsvogel"

Het programma van onze andere teams staat op onze website, facebook pagina en Instagram. Voor onze jongste leden vanavond een spannende avond want sinterklaas en zijn pieten komen waarschijnlijk langs op de Zuudoek. Voor morgen iedereen een sportieve zaterdag! 

Aanvullende gegevens