Veel publiek bij het 48e JeugdkerstzaalvoetbaltoernooGoes

Het was  gezellig druk in Omnium Goes tijdens het 48eJeugdkerstzaalvoetbaltoernooi Omnium Goes. Binnen zaten de tribunes vol; vooral in de kleinere zaal 4 waar de jongste jeugd speelde  kostte het vaak moeite om een plaatsje te vinden.  Buiten waren regelmatig alle parkeerplaatsen bezet.

Het toernooi is zonder grote problemen verlopen. De bijna 1300 jongens en meisjes van de organiserende verenigingen Apollo ’69, Bevelanders, GOES, ‘s-Heer Arendskerke, Kloetinge, SSV ’65 en Wolfaartsdijk kwamen allemaal op 2 dagdelen in actie. In 162 teams speelden ze in totaal 730wedstrijden, waarin 2325 doelpunten werden gemaakt. Het 1000e doelpunt werd gescoord door Fenna de Kok van Apollo Jo 8-1 . Zij kreeg van de organisatiecommissie een bal voor haar team.

Er zijn aan het toernooi geen prijzen verbonden; het gaat alleen om de eer, maar dat wil niet zeggen dat er niet met volle inzet om de winst gestreden werd.  Helaas moesten de aanwezige verzorgers regelmatig in actie komen. Verschillende spelers moesten worden doorverwezen naar een arts of naar het ziekenhuis o.a. met gescheurde enkelbanden, een hersenschudding, een gebroken pols of een schouderblessure. Desondanks kan de organisatiecommissie terug zien op een geslaagd toernooi, waarbij de jeugd ook inde winterstop actief bezig kon zijn.

Alle eindstanden zijn te vinden op www.jeugdkerstzaalvoetbal.nl

3F70AFB3 88F5 4F4A AD9A 527AB39A2AAC

Aanvullende gegevens