Zaterdag gaan we weer los. De tweede competitieronde ook wel voorjaarscompetitie gaat weer van start. Waar Apollo 1 de eerste competitiewedstrijd van het seizoen starte tegen Hansweertse boys spelen we ook zaterdag tijdens de eerste thuiswedstrijd na de winterstop weer tegen deze tegenstander. De uitwedstrijd werd met 0-3 gewonnen met doelpunten van 2x David en 1x Moreno. David is weer hersteld van zijn armbreuk en kan er weer vol tegenaan. Vorige week in de oefenwedstrijd tegen RFC liet hij al zien dat hij het scoren nog niet is verleerd. Robin Korsuize en Ramon Schouwenaar zijn ook weer heel teruggekomen van hun ski vakantie, wat betekend dat Apollo morgen met 15 spelers klaar is voor deze wedstrijd. De blessuregolf is echter nog niet voorbij. Jeriël de Wilde zien we dit seizoen ws niet meer in actie komen door een knie probleem. Duncan de Haas zijn lies wil nog niet en Pascal en Jermaine zijn ook nog niet hersteld. Ook zijn Moreno en Jermaine dit weekend om de koffie bij Virgil en Gini dus dit betekend dat de vorige week goed ingevallen JO-19 spelers Thijs en Ruben ons weer komen versterken. 

 

Hansweert werd de laatste jaren op de Zuudoek vrij makkelijk verslagen. De laatste keer met 11-2 met de beide opa's in de spits, pino scoorde 4x, Dennis de Nooijer 4x, Moreno 2x en Jermaine 1x. De keer daarvoor met 5-1. Of we morgen ook een grote uitslag kunnen neerzetten tegen deze tegenstander wordt lastig denk ik, maar je weet het nooit. Deze tegenstander heeft een doelsaldo van -21 en bezet de een na laatste plaats. Apollo staat 5e met +3.
In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft werd 3x geoefend. Tijdens het trainingskamp tegen RKSV Avesteyn werd met 6-0 verloren na een zware vrijdagavond... De week erop verloor Apollo nipt van de Noormannen waar de kans op winst gezien de vele kansen aanwezig was. Vorige week tegen RFC uit Raamsdonksveer weer een nipt verlies waar een gelijkspel zeker verdiend was geweest. Al met al een prima voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. 

Morgen om 14.30 uur trappen we af. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Patrick de Meyer. Pupil van de week, Yuna Paauwe keepster in de JO-8 zal eerst de keeper van de tegenstander proberen te passeren. We wensen haar een fantastische middag toe. 

Ook alle andere Apollo teams, veel succes tijdens jullie wedstrijden!

Tot morgen!

Aanvullende gegevens