Morgen staat de uitwedstrijd tegen Wemeldinge 1 op het programma. Let op, we spelen pas om 15.00 uur!

Voor Apollo is dit altijd een lastige tegenstander. Sinds seizoen 98/99 werd in Wemeldinge 6x verloren, 4x gewonnen en werd het 3x gelijk. Vorig seizoen werd het 1-1. De thuiswedstrijd die op 9 november op de Zuudoek werd gespeeld werd nipt met 2-1 gewonnen. Doelpuntenmakers Jelle en Moreno voor Apollo en Maarten Pilon voor Wemeldinge.

 

Als deze tegenstanders tegen elkaar strijden is er altijd sprake van strijd en een leuke pot. Bij Apollo deze zaterdag weer 3 spelers terug van afwezigheid. Moreno, Jermaine en Pascal zijn weer van de partij. Helaas zijn we Jaimy met een liesscheuring een aantal weken kwijt en is Collin morgen ook afwezig. Vanuit ons 2e komt Robin Vermeulen weer een keertje mee met de mannen van trainer Heikens. Zo zijn er weer 15 spelers waar hij uit kan kiezen om er voor te zorgen dat de 3 punten mee terug gaan naar 's-Gravenpolder. Of dit lukt zien we morgen. De analyse geeft aan dat een 1-1 uitslag gezien de resultaten van beide teams meer voor de hand ligt.

scheidsrechter deze middag is een bekende. Rob Houde zal deze wedstrijd in goede banen leiden. Ook zal er vanuit Wemeldinge een pupil van de week zijn, Cesar Verbeken mag als eerste laten zien dat het passeren van Apollo goalie Youri toch mogelijk is. Apollo wenst hem een fantastischemiddag toe.

Tot morgen op de Boenze Boogerd!

Ter info, ons vierde speelt morgen niet. De tegenstander had niet voldoende spelers. 21 maart de volgernde poging.

Aanvullende gegevens