Dat is wat vandaag in de PZC werd geschreven. SPS, Smerdiek, kruiningen en Hoedekenskerke/Kwadendamme gaan het uitmaken deze competitie. Apollo staat 5e op 5 punten achterstand van de nummer 4 en staat dus bovenaan de middenmoot en kansloos als je het zo leest. Inderdaad heeft Apollo om serieus mee te doen al teveel steekjes laten vallen. Wat wel zeker is dat we in de 2e seizoenshelft nog een stempel kunnen drukken in de strijd om het kampioenschap van de bovenste vier want we spelen nog tegen alle vier en wat in deze competitie al is gebleken. Iedereen kan van iedereen winnen en verleizen. Alles is dus mogelijk.


Nu naar onze eigen wedstrijd van morgen. Wolfaartsdijk komt op bezoek op de Zuudoek. Zij hebben na een hele slechte competiestart de laatste 4 wedstrijden niet meer verloren en zelfs gewonnen van nr 3 Kruiningen. De lijst met geblesseerden is ws flink geslonken. Apollo is dus gewaarschuwd. De uitslag uit de uitwedstrijd die met 0-8 werd gewonnen zal morgen ws niet worden herhaald. Een evenwichtige wedstrijd waarin Wolfaartsdijk iets recht zal willen zetten zal een mooie pot laten zien voorspel ik.

De laatste 14 eerder gespeelde wedstrijden op de Zuudoek tussen Apollo en Wolfaartsdijk leverden 5x een overwinning op voor de thuisclub. De uitclub won zelfs 7x en het werd 2x gelijk. De laatste ontmoeting in seizoen 18/19 werd het 2-2 en dat is ook de prognose die de liveuitslagen app aangeeft voor morgen. We gaan het beleven. 
Trainer Jordy heeft voor morgen weer 15 namen uit de hoge hoed getoverd. Helaas is de blessurebank nog erg vol en kregen we van de week een brief dat Moreno vanwege 2x geel in de wedstrijd tegen Wemeldinge was geschorst. De scheidsrechter van vorige week had zijn administratie niet helemaal goed ingevuld en na een mailtje en telefoontje naar de KNVB is de 2e gele kaart is omgezet naar de juiste speler. Moreno mag dus toch meedoen.

De wedstrijd morgen staat onder leiding van scheidsrechter Harry Koster. 
pupil van de week is Joud al Shatti speler van onze JO8-1. Hij zal weer als eerste mogen proberen de keeper van de tegenstander te verslaan. 
Nu maar hopen dat storm Dennis pas na de wedstrijd langs komt en dat we een lekker voetbalpotje mogen zien op de Zuudoek. 

Tot morgen 14.30 uur!

Aanvullende gegevens