52CB2107 132E 42B5 955F EA335F00A050

Onze sponsor Intersport Goes gaat verbouwen.

Verbouwingskorting tot 70%!
Vanaf 22 maart even gesloten!
Bij de heropening leuke actie!
Je kent de winkel niet meer terug!
Lees hieronder meer!

 

De markt van deze tijd staat continu in beweging, zeker in de detailhandel. Ook wij proberen goed mee te gaan met onze tijd en dus te investeren in vernieuwing om relevant te blijven voor zowel jullie, als zeker voor jullie leden. 

Om deze reden zullen wij vanaf 22 maart, een kleine anderhalve week dichtgaan, om onze winkel compleet te verbouwen en in het nieuwste intersport concept te steken. Na deze verbouwing zullen jullie de winkel niet meer terug kennen, waarin alles nog meer gericht is op sfeer en beleving. 
Om met een schone lei te beginnen, gaan we hier voorafgaand een flinke opruiming houden. Verbouwingsopruiming tot wel 70% korting. Hiermee hopen we zoveel mogelijk handel kwijt te raken, zodat we met een schone frisse winkel weer kunnen starten. 

Om deze reden wil ik jullie vragen of jullie via jullie digitale kanalen (website/nieuwsbrief/facebook/instagram etc etc) onze actie te delen. 

Ook in de week dat we weer plannen open te gaan zullen we graag een beroep op jullie doen mbt onze openingsdatum en openingsactie.

30D0BFC7 7C09 4793 BA47 AA8F2DD6EB70 

Aanvullende gegevens