Ook in 2017 organiseren wij natuurlijk weer de Voetbalquiz: reserveer zaterdag 28 januari in je agenda! En deze 6e editie wordt een bijzondere editie. SV Apollo '69 bestaat in 2017 immers 50 jaar! Het thema is dan uiteraard ook 'Apollo'.

De quiz
De quiz wordt opgedeeld in 2 categorieën: 50 vragen over Apollo en 50 vragen over voetbal in het algemeen. In beide categorieën worden winnaars uitgeroepen en natuurlijk is er ook een overall winnaar. De quiz start om 19.30 uur en zal omstreeks 22.00 uur afgelopen zijn. Daarna is er een spetterende feestavond tot in de late uurtjes. Op de feestavond is iedereen welkom!

Oud-leden
Voor deze speciale jubileumeditie willen we uiteraard ook alle oud-leden uitnodigen. We willen jullie daarom vragen ervoor te zorgen dat deze uitnodiging bij zoveel mogelijk oud-leden terecht komt. Heb je adres- of contactgegevens van een oud-lid? Geef die dan aan ons door zodat we diegene kunnen benaderen voor de quiz, maar ook voor de andere jubileumactiviteiten.

Oude shirts
We zijn op zoek naar oude Apollo-shirts. Heb jij nog een oud shirt wat wij deze avond mogen gebruiken? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven
Omdat we afhankelijk van het aantal deelnemers mogelijk een tent moeten huren willen we jullie vragen zo snel mogelijk in te schrijven. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Marc Beuzenberg of René Tazelaar. De kosten zijn € 10,- per koppel.

Een koppel kan bestaan uit vader-zoon (of dochter), opa-kleinzoon of oom-neefje etc. Voorwaarde is dat minimaal 1 van de 2 (oud-)lid moet zijn van SV Apollo '69. Heb je geen partner? Dan kun je inschrijven in de blinde poule. Een week vooraf worden uit de blinde poule koppels geloot. Ook niet leden kunnen inschrijven in de blinde poule.

Vrijwilligers
Ben je niet zo'n quizzer? We zoeken ook nog vrijwilligers om de uitslagen na te kijken, jassen op te hangen, achter de bar en om schoon te maken en op te bouwen en af te breken. Wil je helpen de avond tot een succes te maken? Laat het ons dan even weten.

Wij hopen jullie allemaal weer te zien om de sportieve strijd aan te gaan!

Aanvullende gegevens