Aanstaande zaterdag start de Grote clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. 

Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de jeugdvereniging van Apollo’69! Van de opbrengst betaalt de jeugdvereniging alle jeugdactiviteiten (o.a. bezoek voetbalwedstrijd, Sinterklaasavond, FIFA toernooi, Apolloweekend, etc.) en daarmee houden we de contributie voor onze jeugdleden laag.

Lotenkopers steunen niet alleen de jeugd van Apollo ’69 maar maken ook kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000! 

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met verkoop middels éénmalige machtiging. Elke speler krijgt 1 verkoopboekje, waarin 20 loten zitten. Als je meer boekjes wilt verkopen, neem dan contact op met je leider/trainer en je ontvangt een extra boekje. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen.

Mee het veld op bij de wedstrijd Excelsior – AZ?
De 10 jeugdleden in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar die de meeste loten verkopen, mogen mee in line-up bij de wedstrijd Excelsior- AZ op zaterdag 3 maart 2018!

Wie wil dit nu niet meemaken...


Aanvullende gegevens