De tweede competitiewedstrijd was de derby tegen Arendskerke. Zelfde shirts waardoor wij vandaag in de rode reserveshirts speelden. Het was puzzelen met de spelers vandaag. Waar we normaal 3 wissels hebben, hadden we nu een flinke ziekenboeg. Wouter is er door z’n operatie de komende weken niet bij, de zusjes van Stee zijn niet voor niets tweeling en helaas beide ziek en Ammar had een familiefeest in Rotterdam. Floris (nog één van de vier reeds doorgeschoven C’tjes) werd voor deze wedstrijd teruggehaald en van de JO13-2 nam talent Jayden als enige wissel plaats op de bank.

Arendskerke startte goed en speelde de eerste 10 minuten aardig mee met (als zoon van een oud-international) een goede centrale middenvelder, maar daarna bleek het krachtsverschil te groot. Martijn had in de 5e minuut de score geopend en in het laatste kwartier voor rust scoorden we 3x (Bas, Floris uit een corner en opnieuw Bas).

Na rust (4-0 voorsprong) kwam Jayden erin voor Meike, die zich gereed kon maken voor nog een wedstrijd erna met het meidenteam. Ondertussen nam van de JO13-1G ook Stijn plaats op de bank en hij kwam erin voor Floris die als C-junior plaats nam als wissel bij de A-junioren op het veld ernaast. Apollo bleef de 2e helft de combinaties zoeken en liep uit naar een monsterscore van 9-0. Martijn en Sem scoorden beide 2x en ook Mike vond nog het doel. Verdedigend werd er niets weggegeven door Camiel, Ruben en Marc die goed stonden te verdedigen.
De foto’s van de rode Apollo spelers zijn hieronder na te kijken.

https://photos.google.com/share/AF1QipNdl98p_-1wi2V9zOBzfOp54wL12UtrgJGrvU3VAuXI5EKyqVk9oiK4RDJsVoS3RA?key=T0V3RlBoQUMtSlc0SFpYaUhCTEJQSXM2U0d6QzlB 

Aanvullende gegevens