Vandaag de 2e ronde in de beker. Naar Zierikzee voor de wedstrijd tegen MZC’11 JO15-3. Zonder de op voetbalstage in Turkije verblijvende Marc en zonder de geblesseerde Wouter. Daar kwam in de warming-up vader Marco ook bij, die bij het inschieten een soort zweepslag kreeg. Gelukkig dat Ruben Veerhoek, de broer van Meike wilde vlaggen.

De spanning was al snel uit de wedstrijd. Al binnen 2 minuten ging Roel goed door na een pass van Bas en scoorde de 0-1. En 5 minuten later scoorde Bas de 0-2, na mooi slalomwerk van Martijn op de achterlijn. Het scorende tempo bleef er en achtereenvolgens scoorde Sarah (0-3) en Martijn (0-4). De verdediging met Camiel op de goal, Meike, Jens, Isa en Ruben hadden weinig te doen en vooral Ruben kwam veelvuldig mee op als rechtsback. Het slotakkoord in de eerste helft was voor Roel die met 2 doelpunten z’n hattrick volmaakte. Een mooi cadeau voor z’n fotograferende en jubilerende (25 jaar getrouwd) moeder (zie link foto’s hieronder).

Na rust stokte de doelpuntenmachine en kwam MZC’11 eerst op 1-6. Door doelpunten van Sem (1-7) en Jens (1-8) werd de eindstand bepaald. Door naar de volgende ronde!

https://photos.google.com/share/AF1QipOLSllq1SCeZtJRkQvbXWrUy26J-2KJheD_8A3Sei0vKzkZr7q936tVvA7Dll_PUA?key=SXZwYWhzVVpxZ1B0cDh3NEZDQXVVMFFoOWxoNnR3

Aanvullende gegevens