Vandaag de thuiswedstrijd tegen Kloetinge JO15-5, een fysieke ploeg van allemaal tweedejaars C’s. Dan helpt het wellicht als je al vroeg (9.00 uur) als C-junior mag spelen, want al na 15 seconden lag de bal in het net. Op aangeven van Martijn ging Roel alleen op de keeper af en scoorde beheerst de 1-0. Wellicht dat we erna wat te makkelijk over gingen denken, want voetballend kwamen we onder druk te staan. Na 10 minuten de verdiende gelijkmaker, een mooi hard schot van 20 meter was voor Camiel onhoudbaar.

Na een kwartier kwamen we voor de tweede keer deze competitie op achterstand. Het verschil in lengte betaalde zich bij een corner uit en Kloetinge nam een 1-2 voorsprong. Het antwoord kwam gelijk. Roel werd aangetikt in het strafschopgebied, waardoor scheidsrechter Johan Braam (die als leider van de 1e selectie polshoogte kwam nemen naar het toekomstig talent) floot voor een penalty. Nadat in de doordeweekse oefenwedstrijd tegen Luctor Heinkenszand (4-2 winst) Roel ook al scoorde uit een penalty, deed het dit nu ook (2-2). Het spel ging daarna op en neer en 2 minuten later pakte Kloetinge een 2-3 voorsprong. Via hun gevaarlijke rechterkant werd de bal strak voorgezet en werd deze via een eigen doelpunt van Isa binnengetikt. Apollo moest weer op jacht naar de gelijkmaker en die viel 10 minuten voor rust. Bas tikte de 3-3 binnen op aangeven van Martijn.

Kloetinge was duidelijk andere koek dan de week ervoor. Er zou vandaag gestreden moeten worden voor de 3 punten. De tweede helft bleef spannend. Het doelpunt kon aan beide kanten vallen, maar na 12 minuten in de tweede helft legde Sarah de bal goed neer voor Sem die vanaf 16 meter met links fraai de 4-3 in de linkerbovenhoek schoot. Kloetinge moest komen en gaf ruimte weg. Mike claimde een doelpunt van een door hem met een curve ingeschoten bal die over de lijn zou zijn geweest. Helaas geen doelpuntentechnologie op de Zuudoek en de camera van Odelka had het ook niet vastgelegd, waardoor de scheids het spel door liet gaan. De spanning bleef in de wedstrijd en het was Martijn die op aangeven van Mike 5 minuten voor tijd de wedstrijd besliste. Dit doelpunt was fraai vastgelegd door onze huisfotograaf. Andere beelden zijn op onderstaande link terug te vinden.
Maaike van Oosten bedankt voor het meedoen, zodat we door de ziekte van Jens en de afwezigheid van Wouter en Marc toch een wissel hadden.

https://photos.google.com/share/AF1QipN5lvnIHT76JR5mKyAUfiNhnhtXpzo7j7sGxACmi7DI9IiZZ4V10LYXdTM4qv72_Q?key=TWU0VGkzaEVFcll2SFJFUEsxQjZXMVM1VFNVbWVB 

Aanvullende gegevens