Als je slechte wedstrijden wint, is dat meestal een goed voorteken. Daar moet JO15-1G zich dan maar aan vasthouden, want afgelopen zaterdag speelden we een slechte wedstrijd. Kwam het door onderschatting omdat we als medekoploper tegen de nummer laatst Kapelle JO15-3 moesten, of omdat we al 2 weken geen wedstrijd hadden gespeeld of hadden we onze dag gewoon niet?

Apollo ging vanaf het begin wel op zoek naar de treffer, en zette Kapelle klem, maar helaas wilde de eerste kansen er niet in gaan. Wie weet spelen we dan een andere wedstrijd. De eerste goal bleef uit en door foutjes en gebrek aan scherpte kreeg Kapelle zowaar twee goede kansen. Uiteindelijk brak na een kwartier gelegenheidspits Ruben de ban. Hij was er als de kippen bij om een door de keeper losgelaten bal van Sem van dicht bij binnen te tikken. Na een half uur was de wedstrijd beslist. Eerst scoorde Mike de 2-0 en een minuut later was de mooiste aanval van de wedstrijd. Een mooie combinatie waarbij Roel diep wordt gestuurd en zijn voorzet wordt door captain Martijn beheerst binnen geschoten. Een 3-0 ruststand.

In de rust ontevreden trainers, maar de jongens en meiden beseffen zelf ook dat het de 2e helft beter moet. Dat lukt helaas niet. Er valt nog één treffer voor Apollo. Roel wordt binnen de 16-meter gevloerd en Camiel besluit de penalty op te eisen en schiet zo de 4-0 eindstand op het scorebord.


https://photos.google.com/share/AF1QipP5EGGfo4G4cw7R1AA3AX2kiBGRVQA6WGf03pVEoqxk_Wtkeb-Do54GvZ7vtVSkAg?key=Y3BIVy16YUNpcWJKWHpGTDJlWVByd1FEazRRVHVB 

Aanvullende gegevens