Zaterdag starten we echt met de tweede helft van de competitie.

Na de eerste 13 wedstrijden staat Apollo 1 op een verdienstelijke derde plaats in de rangschikking met 28 punten uit 13 wedstrijden en een doelsaldo van 70 voor en 28 doelpunten tegen.
Voor Apollo een mooie positie zullen velen denken, maar zoals trainer de Geus zegt, drie wedstrijden verloren en een gelijk wat echt onnodig is geweest.
Het doel voor deze tweede helft van de competitie is dan ook, minimaal op de tweede plaats eindigen, een periode titel winnen en dan kijken of we hier een hoofdprijs kunnen winnen.

Om dit te bereiken moeten we beginnen met een resultaat tegen Hansweertse Boy's die de tegenstander van zaterdag 3 februari is. Een ploeg die ons in de eerste wedstrijd verraste door met fel spel en slim voetbal Apollo al snel op een 2-0 achterstand te zetten. Gelukkig waren we toen wel wakker geschud en konden we deze achterstand ombuigen naar een uiteindelijk 5-3 overwinning.
Zaterdag zullen we dus vanaf de start goed geconcentreerd moeten zijn.
Gelukkig schuift Ardjan na trieste familieomstandigheden zaterdag weer aan bij de selectie en is ook Robert-Jan weer van de partij. Op onze bekende langdurig geblesseerden na dus een fitte en scherpe selectie tot de beschikking van de strateeg.

Extra scherp zijn deze zaterdag onze spitsen Dennis en Jean-Paul, want deze week kwam er een mail van voetbalnederland.nl dat deze heren respectivelijk 199 en 149 competitiedoelpunten hebben gescoord in hun seniorencariere En dus zaterdag op een prachtig aantal kunnen komen. Zelf zijn ze het niet helemaal met deze aantallen eens, maar ja, het blijven spitsen⯑

Al met al weer een mooi visite kaartje voor een bezoekje aan de Zuudoek!
Onder leiding van scheidsrechter de Boer een bij iedereen bekent als verdienstelijk scheidsrechter gaan we proberen er voor het blauw-witte publiek een feestje van te maken.

qua vooruitzichten richting een nieuwe trainer voor volgend seizoen Kan ik u vertellen dat er gesprekken zijn en we waarschijnlijk dit weekend meer weten.

Aanvullende gegevens