Zaterdag 24 februari staat de wedstrijd tegen koploper Halsteren op het programma. Vooraf kunnen we al zeggen een loodzware pot voor de mannen van trainer de Geus.

De thuiswedstrijd werd door ons verloren met de pittige cijfers 4-10. Dit kwam toch wel als een mokerslag binnen. Je scoort zelf 4x maar krijgt er keihard 10 rond je oren.
Een excuus is wel dat we verre van compleet waren, maar na twintig minuten achterstaan met 6 tegendoelpunten kan natuurlijk niet!

Zaterdag werd door onze trainer met zijn twee spionnen de wedstrijd Smerdiek-Halsteren bekeken en het strijdplan gemaakt.
De minder sterke kanten van Halsteren zijn wel bekend, maar hoe gaan we de sterke kant van deze aanvalsmachine stoppen? Gaan we net als Smerdiek met elf spelers voor de goal liggen of gaan we toch uit van onze eigen kracht en onze hyperproductieve spitsen in stelling brengen? Want spitsen die samen 28 en 24 doelpunten scoren in 14 wedstrijden is niet misselijk en menig verdediger zal toch met angst en beven het veld betreden⯑ Daarnaast hebben we ook nog andere spelers die de goal makkelijk weten te vinden.
Verdedigend geven we ook steeds minder goals weg dus ook dit is een positieve noot in het geheel. Keeper Joey is een schim van de keeper van het begin van de competitie en pakt vele ballen nu wel die hij in het begin door wedstrijdritme net niet pakte. Ook Jaimy weet na zaterdag wat hij in het veld moet doen, positievo ten top⯑⯑

Al met al verwachten we een mooie pot voetbal onder leiding van scheidsrechter van Dalen. Een wedstrijd die in principe alle kanten op kan.
Met opperste concentratie, gedisciplineerd spelen en veel strijd is alles mogelijk.
Wil jij het live meemaken, dan zien we je graag in Halsteren!

Wij reizen strijdbaar, positief en met veel zin af richting Brabant.

P.s. Vrouwen kunnen gewoon bij Intratuin gaan shoppen als de heren een mooi potje voetbal kijken!

Aanvullende gegevens