De eerste competitiewedstrijd na de winterstop. Met maar 1 training in de benen in 2 weken een magere voorbereiding in de tocht van 1 uur naar Sluis. Op een mooie locatie onder de Sluise wallen een hobbelig voetbalveld waar je waarschijnlijk maar één keer in je leven speelt. Zorg dan dat je die wedstrijd wint, was het motto vooraf. En dat zat er zeker in vandaag.

De start was voor Apollo die het eerste kwartier de betere ploeg was. Er kwamen goede kansen voor o.a. Sem, Roel, Martijn en Ammar en de corners waren gevaarlijk, maar de bal ging er niet in. Na 25 minuten dan toch een op dat moment verdiende voorsprong. Bas zette goed voor vanaf rechts en Martijn frommelde de goal erin. Lang mochten we niet van de voorsprong genieten want na al een paar goede kansen voor Sluis die Jens goed pareerde werd 5 minuten later de gelijkmaker ingeschoten. Tot slot scoorde Sluis in blessuretijd nog eens en gingen we met 2-1 achter rusten.

Die rust leek hard nodig want er zat (wellicht door de lange reis en het spelen tijdens lunchtijd) weinig energie in de ploeg. In de 2e helft speelde Apollo al gauw een kansloze wedstrijd. Sluis zette goed druk en 2 fouten in de verdediging betekende een 4-1 achterstand. Ruben schoof door naar de aanval om toch nog wat te forceren maar Sluis scoorde eerst de 5-1, waarna Mike de 5-2 eindstand in de goal schoot. Geen drie punten mee uit het verre Sluis en een forse nederlaag tegen een ploeg waar meer in had gezeten.

Bekijk hier de beelden:
https://photos.google.com/share/AF1QipMvM6zB6zfYwmq7XlnkpkiB0a2p2R-BTW_QNVdI8n6F-mdV11I2AGz8hLc0Fy1tOw?key=Y2pxa1hoOThleVB5dV9wUTZZMERTajdLNlRKYWZR

Aanvullende gegevens