Zaterdag 17 maart de uitwedstrijd in het verre Oud Vossemeer tegen de plaatselijke trots. Momenteel op de laatste plaats in de 4e klasse B met 5 punten die werden behaald met gelijke spelen tegen Cadzand en Waarde en winst tegen Hansweertse Boy's.

 

Op papier denk je dan een makkie voor de mannen van trainer de Geus.
De statistieken vertellen echter een ander verhaal. Vorig seizoen thuis een 8-3 overwinning en uit 1-3 winst. Eerder dit seizoen een 4-1 thuisoverwinning.
Apollo heeft het iedere keer moeilijk tegen deze tegenstander. We scoren wel maar moeizaam en geven ook te makkelijk goals weg.
Dit zal deze keer toch anders moeten.
Keeper Joey is helaas nog geblesseerd na de botsing vorige week. Gelukkig is de keuze voor een vervanger reuze, maar lastig.
Kiest trainer de Geus voor de perfect ingevallen Justin Schaalje of gaat hij voor de ervaren Ramon Schouwenaar die eerder heeft bewezen het doel van de hoofdmacht goed te kunnen verdedigen.
Op Joey na verder een volledig fitte selectie. Ook Peter Dekker is weer van de partij.
De leerles die de trainer van Cadzand aan de PZC liet weten na de wedstrijd van afgelopen zaterdag liet de tenen van de selectie flink krommen, dus nu de kans om te laten zien dat Apollo gewoon een heel goed team is dat geconcentreerd, gefocust en fel is en elkaar de doelpunten gunt(hierover wordt binnen de selectie gelukkig niet getwijfeld). Deze keer is een mooie overwinning met veel mooie goals zeker mogelijk.
Onder leiding van scheidsrechter R vd Berge en onder toezicht van Omroep Zeeland gaan we er een mooie pot van maken met in gedachten ons doel een tweede plaats op de ranglijst en een periode titel te behalen.

Voor de supporters die komen kijken, houd rekening met de jaarlijkse wielerronde die zaterdag in Oud Vossemeer zal plaatsvinden. Het sportpark zal moeilijker bereikbaar zijn en en het parkeerterrein zal goed bezet zijn.

Tot zaterdag op sportpark de Vossenberg!

Aanvullende gegevens