Vandaag de uitwedstrijd naar Kloetinge. Een fysiek sterke ploeg, waartegen we twee jaar geleden een spannende kampioenswedstrijd speelden. Waar Apollo destijds als overwinnaar uit de strijd kwam, bleek vandaag Kloetinge de betere ploeg. De eerste tien minuten had Kloetinge een duidelijke overhand, maar daarna kropen we uit onze schulp. Kloetinge bleef in de eerste helft de betere ploeg en was gevaarlijk met hun corners, maar de beste kansen waren met een paar uitbraken voor Apollo. Roel, Martijn, Bas en Sarah hadden het vizier niet geheel scherp.

 

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Kloetinge op jacht naar de openingstreffer en na 10 minuten kwam die er ook. Een vrije trap werd fraai binnen gekopt, maar Marco vlagde voor buitenspel. De scheidsrechter hoefde geen uitleg van de grensrechter en keurde de treffer desondanks goed. Op jacht naar de gelijkmaker gingen we wat aanvallender spelen, waardoor we kansen weggaven. De wedstrijd leek beslist toen na 15 minuten we de bal vanachter niet goed wegwerkten en de 2-0 binnen werd geschoten. Wij kregen via een paar vrije trappen van Mike nog wat mogelijkheden, maar meer zat er deze wedstrijd niet in. 10 minuten voor tijd werd het 3-0 en 3 minuten in blessuretijd werd uit een corner de 4-0 eindstand binnen gekopt.
Zeker de eerste helft werd er hard gewerkt, maar Kloetinge was deze wedstrijd fysiek en voetballend een maatje te groot.

https://photos.google.com/share/AF1QipNfced5QLPKqAhWOiB26UmUWaurLKVPqpf687pGeDwRaER6TziSb2G6hr-c0Raj_w?key=WjZwWWlUcGRtdjYtbWI0QXhaV1ZSdG9ndDBxU3FR

Aanvullende gegevens