Na de doelpuntrijke wedstrijd van afgelopen zaterdag waarbij de neutrale toeschouwer zoals voorspeld kon genieten gaan we zaterdag richting Kwadendamme om een echte derby te spelen tegen de Geel-zwarten uit ons buurdorp.

Vorig seizoen hadden we het best lastig tegen deze ploeg. Thuis en uit dezelfde cijfers, een moeizame 2-0 winst. Robin Braam zal zich de uitwedstrijd nog wel herinneren, de wedstrijd waar hij werd begraven onder de spits van Kwadendamme en wat hem de vervelende schouder blessure opleverde.

 

 Dit seizoen tijdens de thuiswedstrijd werd er simpel gewonnen met de cijfers 8 tegen 0. Wel had zomaar anders kunnen gaan als onze laatste man bestraft was voor het terug trekken van een doorgebroken speler….Gelukkig had zelfs de camera van CTV voetbal het gemist.

 Zaterdag herkansing. CTV voetbal komt de wedstrijd weer filmen.

 Zoals in de PZC was te lezen heeft trainer van Hoepen van Kwadendamme het spelsysteem gewijzigd en leverde dit een 3-1 winst op tegen Wolfaartsdijk. We zijn benieuwd of hij dit systeem ook tegen de mannen van de Geus durft voort te zetten. Zaterdag na de wedstrijd zullen we het weten.

 Een fitte selectie zal ten strijde gaan en proberen de magische grens van 100 treffers te halen. De teller staat dit seizoen op 96 doelpunten waarvan ons spitsen duo er samen 61 van hebben ingeschoten.

 Onder leiding van scheidsrechter WCJ Stroop, voor ons een onbekende scheidsrechter gaan we er weer een mooi potje van proberen te maken.We zien u graag om 14.30 uur in Kwadendamme.

 

 

 

Aanvullende gegevens