Vroeger, enkele seizoenen terug was Waarde een van de laagvliegers in de vierde klas en waren het makkelijke 6 punten.

Tegenwoordig is Waarde en ander verhaal. Toen stonden er bij Waarde dan ook veelal Zeeuwse namen op het wedstrijdformulier, waar ze tegenwoordig een team zijn met een internationaal tintje.

Vorig seizoen was het uit een 1-4 zege voor Apollo en thuis weggespeeld met een 1-4 zege voor de gele brigade.

Dit seizoen een gelijk opgaande wedstrijd waar de punten werden gedeeld, 3-3.

 

Een spannende pot is wat we dan ook verwachten! Het lijstje met spelers van de tegenstanders stond al op hun website, dus weten we wie we in het veld kunnen verwachten. Toch zullen we uit gaan van onze eigen kracht, lekker tikken en de spitsen laten scoren. Lukt dit niet, scoort er altijd 1 van de andere 9 spelers.Als het veld maar beter is dan de knollentuin van vorige week. Hierop viel helaas niet te spelen, maar werd er toch gewonnen. De tegenstander kon er ook niet aan doen dat het veld zo dramatisch slecht was.

Voor Joey komt Waarde nog te vroeg, Gerard z’n rug is gereviseerd en kan w.s. weer aansluiten en Dennis is weer schoon van binnen en kan er weer in vliegen. Een overwinning is een mooie kers op de taart die ze waarschijnlijk trakteren na hun verjaardag van deze week. Een wedstrijd die er om zal spannen. De blauw-witten staan op de mooie tweede plaats in de rangschikking en moeten winnen om hier zicht op te houden.

Waarde staat op een mooie vierde plek in de rangschikking en kijkt omhoog. Bij winst van Apollo wordt het gat 10 punten met een wedstrijd meer gespeeld dan Waarde. Bij verlies komt Waarde op 4 punten met een wedstrijd minder gespeeld. Met een gelijk spel schieten we beiden niets op.

Een opsomming die zal leiden naar een mooie pot voetbal met twee ploegen die willen winnen. Onder leiding van scheidsrechter Wattel gaan we er weer een mooie voetbalmiddag van maken.

Tot Zaterdag!

 

 

 

Aanvullende gegevens