Want jawel, Apollo pakt de tweede periode door een knappe overwinning op Smerdiek en viert dit op de Zuurdoek en later in de avond ergens in Goes langs de Veste waar ik ze even na 22.30 uur tegenkom en nog een biertje mee drink op deze mooie prestatie. 

Onze laatste man Gerard die op missie ging naar Cambuur doet het bijna onmogelijke en wint van de Geel-blauwen en mag nu op Hemelvaartsdag met Dortrecht gaan spelen tegen Sparta voor een plekje in de eredivisie! Top Gerard!
De wedstrijd werd door je ploegmaats op de telefoon en
later live in het café op de voet gevolgd en gevierd tot in de late uurtjes.
Wel voor trainer de Geus een afmelding voor de wedstrijd in Oud-Vossemeer tegen de plaatselijke helden van VV Vosmeer.

 

De selectie is deze keer echter veel completer dan de vorige uitwedstrijd tegen Vosmeer. In het seizoen 2016/2017 speelden we voor het eerst tegen deze tegenstander en werden er vele spelers gemist door blessures, werken, kickboxen enz. Hoe verzin je het?
Er werd een moeizame 1-3 overwinning behaald wat veel kracht en vechtlust heeft gekost.
De eerdere thuiswedstrijd toverde dat seizoen voor het neutrale publiek een prachtige 8-3 uitslag op het bord.

Dit seizoen werd er op de 40e verjaardag van onze spits Jean-Paul thuis gespeeld tegen een Vosmeer wat de eerste helft vooral verdedigde maar na rust zelfs ging aanvallen. Na een 2-0 voorsprong kwam Vosmeer via het been van Damian terug op 2-1 en rook bloed. Gelukkig kwam het niet zover en wonnen wij deze wedstrijd met 4-1. Alle doelpunten kwamen op naam van Dennis de Nooijer.

Nu uit naar Vosmeer op Hemelvaartsdag, 10 mei. Een fitte selectie die gretig blijft en alles wil winnen om op de tweede plaats in de competitie te eindigen.
We spelen dan op 9 juni thuis de nacompetitie wedstrijd tegen de nummer 13 van de derde klasse B, nu Rillandia. Eindiggen we derde spelen we tegen de nummer 12 uit de derde klasse B, Nu ZSC. Eindigen we lager dan spelen we 2 juni uit tegen de nr 13 uit de derde klasse A, nu Lebo en als je wint op 9 juni uit tegen de hoogst geeindigde periode kampioen uit de vierde klasse A, w.s. lictor-Heiinkenszand.

Scheidsrechter deze middag, dhr R van den Berge die we eerder deze competitie al een goede leidsman bleek te zijn.

Zaterdag 12 mei nog thuis tegen Vrederust, daarna 19 mei de derby uit bij DWO'15 en als afsluiter op 26 mei de thuiswedstrijd tegen SPS.

Tot donderdag in het pitoreske Oud-Vossemeer.

Aanvullende gegevens