Na de lastige overwinning op de nr laatst vandaag gaan we op naar de thuiswedstrijd tegen Vrederust.

In de rust op achterstand tegen Vosmeer, maar toch de tweede helft nog 3x kunnen scoren om de drie punten mee naar huis te nemen. DWO'15 verliest van SPS en zo doen wij goede zaken voor de tweede plaats op de ranglijst.

Vrederust uit was ook gelijk de aller eerste keer dat we deze tegenstander tegen kwamen. Een op papier makkelijke 2-7 overwinning, op een teleurstellende tegenstander.
Na de winterstop is Vrederust echter een heel ander verhaal. Met wat nieuwe spelers die het team na de winterstop hebben versterkt wordt er veel gewonnen en verslikt menig tegenstander zich in deze ploeg.

 

Daar Apollo vandaag een aantal spelers moest missen door Sparta, Zeelandia Middelburg en werk, zullen we zaterdag compleet aan de wedstrijd kunnen starten.
Wel moeten we afwachten of er spelers worden gespaard. Vandaag waren er wel wat pijntjes te zien tijdens de wedstrijd tegen Vosmeer.

Scheidsrechter R J Huser mag de wedstrijd in goede banen leiden, wij hebben nog niet eerder onder zijn leiding mogen spelen.
Er wordt lekker weer voorspeld, dus zien we jullie weer graag op de Zuudoek, zaterdag om 14.30 uur.

Aanvullende gegevens