DWO'15 is de tegenstander in onze laatste uit wedstrijd van deze competitie. Na de nederlaag tegen Vrederust in de 94e minuut zullen spelers er op gebrand zijn deze derby in winst om te zetten en zo de laatste hoop vn DWO op een hoge notering op de ranglijst aan diggelen te schieten.

DWO'15 zal moeten aanvallen om zicht op de top te houden. Dit kan in het voordeel zijn voor de mannen van de Geus, want als de tegenstander aanvalt komt er ruimte voor onze spitsen en dat bied perspectief...

 

De historie van de wedstrijd DWO'15 - SV Apollo '69 geeft in de livevoetbal app een blanco pagina. Logisch, want sinds de fusie tussen Volharding en SVD speelden we niet meer uit tegen deze ploeg.
Wel is er de thuiswedstrijd die nog in ons geheugen staat als de wedstrijd waarin Apollo het betere spel had, maar werd afgetroefd door felheid en hard werken van DWO. Dit leverde een 3-5 nederlaag op en dat deed best een beetje pijn?.

De analyse die op dezelfde app zijn te vinden geven voor Apollo een gunstig beeld op.
Voor DWO'15 betekend dit, kans op thuiswinst, 18%, gelijk 22% en thuisverlies 60%.
Als we de doelpunten per wedstrijd naast elkaar leggen scoort Apollo per wedstrijd gemiddeld 4.3x en DWo 3.4x. In tegendoelpunten os het een ander verhaal. Apollo krijgt er per wedstrojd gemiddeld 3.3 tegen waar DWO er maar 2.1 tegen krijgt.
We kunne dus eigenlijk een pittig, spannend potje voetbal verwachten in Ovezande met misschien wel veel goals.

Helaas zal keeper Joey niet meer in actie komen dit seizoen. De schade die de MRI liet zien in zijn knie is toch iets groter dan verwacht en maakt een operatie wenselijk. Beterschap Joey!
De selctie is verder fit, alleen zal Arie deze zaterdag niet van de partij zijn .
Gelukkig hebben wij elke zaterdag een reservebank die bezet wordt door spelers die kwalitatief gewoon goed in het elftal mee kunnen, dus zal dit geen probleem zijn tijdens deze match.

Apollo doet het bij de andere teams ook zeer goed. Het tweede is dit seizoen na promotie gewoon goed doorgegaan en maakt nog kans op een periodetitel.
Het damesteam is in de race voor het kampioenschap en heeft hierbij alles in eigen hand.
Het vierde staat keurig op plek 4 en het vijfde gaat in ieder geval niet degraderen dit seizoen.
Voor de oplettende lezer, het derde hebben we niet dit seizoen. Helaas hebben we bij aanvang competitie moeten ervaren dat we onvoldoende spelers hadden voor dit team.
Wilt u lid worden en een balleje willen trappen op de zaterdag middag, geef u op als lid van onze vereniging!

Zaterdagzal pupil vd week van DWO '15, Thomar de Keizer mogen proberen keeper Ramon te passeren en het eerste doelpunt van de middag te scoren. Wij hopen nartuurlijk dat dit ook het enige tegendoelpunt van de middag zal zijn.
Onder de leiding van scheidsrechter D de Witte gaan we er proberen er een aantrekkelijke wedstrijd van te maken om na de wedstrijd samen te genieten van wat muziek en een lekkere bbq. U kunt hier ook een vorkje meeprikken voor €12,50 pp.

Zaterdag 26 mei spelen wij de laatste competitiewedstrijd op de Zuudoek waarna ook een band, een dj en friet van de Brandpit zal zijn. Zie de details hiervoor op onze facebookpagina of website.

We zien u graag langs de lijn om 14.30 uur in Ovezande!

Aanvullende gegevens