Wat gaat het snel als het goed gaat. Een mooie tweede plaats veilig gespeeld tegen DwO achter Halsteren, de ploeg die onverslaanbaar bleek.

Nu de laatste wedstrijd tegen SPS wat een schim is van vorig seizoen.
Ook de laatste competitiewedstrijd voor enkele Apollo spelers, want sommigen stoppen en sommigen gaan elders hun geluk beproeven.
Ook de laatste competitiewedstrijd voor trainer Rohan de Geus en leider Johan Braam.We gaan proberen er een mooi einde aan te breien en zo af te sluiten met 59 punten en misschien wel 130 doelpunten voor. We moeten dan wel nog 4x scoren.
Daarna maken we ons op voor de nacompetitiewedstrijd op 9 juni thuis tegen een van de volgende tegenstanders.
Of uit 3B, VVC'68 of Rillandia, of uit 4a, Noormannen, Domburg og de Westhoek. Op 2 juni speelt de nr 13 van 3b tegen de periodew

Wie dit gaat doen is de vraag. Dennis en Jean-Paul beiden geblesseerd geraakt vorige week zijn twijfel gevallen.
Alle hoop was nu gevestigd op de oer links buiten Jaimy maar helaas, hij moet naar de Toppers in zijn lievelingsstad Amsterdam?
Gelukkig hebben we meer spelers die het netje weten te vinden, dus gaan we toch gewoon voor de volle winst.
Volgens de analyse is de kans hierop 88%.

De uitwedstrijd die we speelden op 10 december vorig jaar waar quizwinnaar en altijd top gemotiveerde Sander Nagelkerke de 14 compleet maakte. Samen met Jelle en Gerard starte hij op de bank nadat hij eerst drie keer had gescoord op het naastgelegen veld. Bij de hoofdmacht scoorde hij net niet maar pakte wel de volle winst na een 2-5 overwinning.

Pupil van de week Melle Beuzenberg mag de mannen van het eerste vergezellen in kleedkamer en in de warming up om vervolgens te laten zien waar de bal heen moet door de keeper van SPS te passeren.
Scheidsrechter deze week is Dhr Hans de Jong die eerder dit seizoen de wedstrijd uit tegen Wolfaartsdijk in goede banen leidde en Apollo een 0-7 overwinning opleverde.

Ons tweede elftal strijd deze middag voor een plek in de nacompetitie voor promotie tegen NOAD'67 3 om 13.30 uur in Sint Philipsland. Succes boy's!

Na de wedstrijd is er wat muziek en kan er friet worden gegeten van Café-Snackbar de Brandpit.
We hopen weer op een gezellige drukte langs de lijn.

Tot zaterdag, 14.30 uur.

Aanvullende gegevens