Na een prachtig weekend vorige week waarin onze dames kampioen werden na een 1-4 overwinning op directe concurrent Klundert, een prestatie die in de geschiedenisboeken over SV Apollo '69 maar zeker ook over 's-Gravenpolder zal worden bijgeschreven. Want een stukje geschiedenis met hoofdletter is hier geschreven!

Ook onze mannen van het tweede wonnen in hun nacompetitiewedstrijd van GPC Vlissingen 3 met 3-5 en mogen nu tegen Oostkapelle 3 gaan strijden om een plek in de finaleronde van de nacompetitie. Succes mannen!

Dan D-day op de Zuudoek. De Noormannen komen in grote getale per bus richting 's-Gravenpolder en zullen willen enteren. De trots van Westkapelle heeft een invasie gepland en zal ten strijde gaan tegen de ridders van strateeg de Geus.
Ze willen de ridders van de Zuudoek in de pan hakken maar zullen hopelijk ten onder gaan, want Apollo heeft enkele ervaren ridders die de jonge soldaten met zich meetrekken en vechten tot het bittere eind!
Zij zullen op aanvallende wijze proberen meer te scoren dan de tegenstander en zo de derde klas binnen te dringen.

Onze strateeg heeft de wedstrijd die de Noormannen uitvocht tegen Rillandia bekeken en zal zijn strijdplan hierop aanpassen. Ook een mogelijkheid is, dat hij van eigen kracht uitgaat en zo deze strijd aan zal gaan.

We hopen natuurlijk op massale steun van het 's-Gravenpolderse volk en zo deze strijd in ons voordeel te beslissen!

De leidsman deze middag is dhr CP Felis met assistentie van JWM Kriesels en W Thobokholt.
We starten om 14.30 uur op de Zuudoek.

Deze middag nemen we ook afscheid van aan aantal mensen die dit seizoen in het eerste elftal van SV Apollo '69 heeft gespeeld.
Rohan, Johan, Winston, Peter, Joey, Dennis, Gerard, Damian, bedankt voor jullie inzet binnen ons eerste en heel veel succes in de toekomst, waar dan ook. Jullie kunnen er zeker van zijn, de deur staat altijd voor jullie open op de Zuudoek!

Tot zaterdag.

Aanvullende gegevens