Zaterdag 11 augustus om 10.30 uur gaat het weer beginnen. Onze nieuwe trainer Jordy Heikens gaat van start bij onze vereniging met een training, een lunch en daarna de kick off in de kantine.

De training zal plaats vinden op het trainingsveld. Het gras is geel, maar we mogen er op. Volgend jaar zal het trainingsveld volledig worden gerenoveerd.
Het eerste en tweede veld is een ander verhaal. Ondanks het vele werk van onze vrijwilligers en gemeente zijn deze velden voorlopig niet bespeelbaar, we vrezen dat het wel eind september kan worden voor er gespeeld mag worden op de Zuudoek.

 

De eerste oefenwedstrijd van het eerste stond gepland op 18 augustus, maar helaas heeft Jong Ambon zich teruggetrokken als tegenstander omdat ze ons in de competitie ook tegenkomen. We zijn hard op zoek naar een andere tegenstander. Wel een uitwedstrijd ivm het niet mogen spelen op onze velden.

Donderdag 23 augustus staat de eerste oefenwedstrijd voor ons tweede gepland, uit tegen Nieuwdorp 2.

Het eerste speelt oefenwedstrijden op,
25 augustus uit om 14.30 tegen Rillandia 1 en 28 augustus uit om 20.00 uur bij GPC Vlissingen 1..

Op 1 september staat de eerste bekerronde gepland voor het eerste, tweede en ons damesteam.

Wij zoeken nog een elftalleider voor ons eerste elftal, een wedstrijdsecretaris en speelsters die onze dames komen versterken.
Spreekt een vAn deze u aan en wilt u meer informatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende gegevens