Een nieuwe klasse, de 4e klasse A waar we na een paar jaar in de B klasse gespeeld te hebben in terug keren. Vele bekende tegenstanders en geen Schouwse tegenstanders meer. Een mooie competitie in het vooruitzicht.

Apollo 1 kent dit seizoen veel wijzigingen. Een nieuwe trainer, zes spelers die zijn vertrokken of gestopt.
Maar dit bied een mooie kans aan de jeugd, Marcus Joosse, Jelle Kesselaar, Mitchel Meijer, Yuri Copal, Jeriël de Wilde en keeper Youri Bal. In de voorbereiding en beker hebben ze allen al minuten mogen maken in de hoofdmacht.
Twee nieuwe gezichten in de selectie, Roan Kole kwam over van Kloetinge en Duncan de Haas van SSS 65.

 

Zo hebben we ook voor dit seizoen weer een mooie groep spelers in de selectie waarvan er 14 worden geselecteerd die zaterdag 22 september om 15.00 uur tegen Jong Ambon de spits afbijten.
Voor ons een tegenstander waar we in het verleden regelmatig lastige wedstrijden tegen hebben gespeeld, vooral in de voorbereiding. Nu lijkt deze tegenstander toch wat in kwaliteit te hebben ingeleverd als je de uitslagen bekijkt. Maar schijn kan bedriegen dus geen we serieus en geconcentreerd deze tegenstander te lijf.

Onder leiding van scheidsrechter Wiskerke gaat de ploeg van Jordy proberen de eerste 3 punten mee te nemen terug naar 's-Gravenpolder. Welke spelers hij uit de hoge hoed tovert en in welk systeem we gaan spelen houden we nog even voor ons zelf.
Jean-Paul Harthoorn is er in ieder geval bij. Helaas niet meer als doelpuntenmachine, maar nu als leider.
Ardjan Bolink is er niet bij, hij is nog een poosje in Verweggistan en zal later aansluiten bij de groep

Als het goed is zijn de nieuwe tenues zaterdag ook binnen en kunt u het vlaggenschip hier in zien schitteren op het sportcomplex op de Aanloop 3 in Middelburg.
Onze sponsors, KWS Infra en Wondergem Interieurbouw zijn we hiervoor zeer dankbaar!

Tot zaterdag.

Aanvullende gegevens