Na twee seizoenen in de derde klas is Lewedorpse Boys weer terug in de vierde klasse A. Apollo promoveerde niet en is na twee seizoenen 4e klasse B ook weer terug en zo komen we elkaar weer tegen.

Gelukkig deze keer geen trainer met een Lebo verleden zoals onze vorige trainer Rohan de Geus, dus geen excuses er alles aan te doen om een keer te winnen.
De laatste keer dat we Lebo troffen was in het seizoen 2015/2016. Thuis verloren wij met 3-0 en uit met 2-0. Lebo was toen een maatje te groot voor ons.

 

Lebo is in de winning mood maar speelde volgens trainer Paulus Poortvliet tegen Cadzand de slechtste wedstrijd uit Ijn trainers loopbaan. Ze wonnen wel met 2-1.
Tegen Spui deed men het iets beter en won met 5-0.
Apollo speelde vorige week zijn eerste competitiewedstrijd tegen het hoog ingeschatte Wemeldinge. Een zeer sterke eerste helft en een iets mindere tweede helft. De 1-1 eindstand was dan ook verdiend.
Wel misten we een aantal spelers tijdens deze wedstrijd, of misschien ook wel niet??
We gaan het zien.

Wel is Ardjan weer op de Zuudoek gesignaleerd na zijn maandje Canada dus wie weet..
of er verder nog wijzigingen zijn in de wedstrijd selectie zien we zaterdag.
Scheidsrechter Bosselaar heeft te leiding deze middag, voor mij een onbekende scheidsrechter.

De week van 6 tm 14 oktober is het weer de week van de scheidsrechter. Namens heel Apollo, heel veel respect voor alle scheidsrechters en bedankt dat jullie er iedere week weer voor ons zijn!

Graag tot zaterdag op de Korenweg 7a te Lewedorp.

Aanvullende gegevens