6 oktober,

Vandaag is de dag dat we mogen aantreden tegen het 1ste van lewedorpse boys. Een ploeg waar we het altijd zwaar tegen hebben en waar we de laatste jaren nog weinig winst hebben behaald.

Aan het weer zal het niet liggen in ieder geval, heerlijk zonnetje en een prima tempratuurtje. Na dat iedereen ze plek heb gevonden in de kleedkamer maakt Jordi de volgende namen bekend.

Basis : Ramon , Tom , Robin K , Justin , Robin V , RJ , Jelle G , Bas , Jermaine , Moreno en Roan.

Wissels : Daniel , Marcus en Jelle Kl.

 

De wedstrijd begint en het is Lebo dat gretig aan de wedstrijd begint , Apollo is nog niet alert , en vroeg in de wedstrijd is het Lebo dat scoort. 1-0 voor de thuis  ploeg.

Na dit doelpunt nog meer pech, Robin K eraf door een heup blessure. Nog een tegenslag dat Apollo moet incasseren. Robin K wordt vervangen door Daniel

Na deze 2 tegenslagen komt Apollo er niet meer boven op in de 1ste helft. Veel balverlies , foute keuzes en de duels worden niet gewonnen. En zo gaan we rusten met een 3-0 achterstand.

2de helft gaat van start en het is Apollo dat deze fase de bovenliggende partij is. Duels worden weer gewonnen en er wordt zorgvuldig gevoetbald. En door het harde werken is het Jermaine die de 3-1 erin schiet op aangeven van Moreno. Maar het harde werken betaald niet uit , de kansen die we hebben worden afgevlagd en het is Apollo dat zwakker word na deze goede fase. Jordi probeert met de volgende wissels nog wat te open te breken :

Jermaine voor Marcus en Jelle K voor Moreno. Maar tevergeefs.

Nog 4 doelpunten om de oren en de eindstand is 7-1. Een uitslag dat lelijk op papier staat , en na de wedstrijd gezien te hebben niet helemaal terecht misschien.

Maar het is wel te danken aan ons zelf, we hebben niet gevoetbald zoals we willen. En worden dan genadeloos afgestraft door een goede tegenstander. Volgende week Cadzand thuis, een wedstrijd waar we van weten dat die niet makkelijk zal worden.

Maar na vandaag weten we wel wat er te doen staat. En dat is winnen komend weekend om zo de bittere smaak van vandaag weg te spoelen. En dat gaat zeker lukken, in ieder geval ik heb vertrouwen in.

En dat gaan we lezen in het verslag van Justin.

Gr Jaimy IJzer

 

 

 

Aanvullende gegevens